spot_img

Nedavno objavljeno

EKSLUZIVNO: STING POZVAO SARAJLIJE DA ZAJEDNO PROSLAVE NJEGOV ROĐENDAN U ZETRI

Ostalo je još nešto više od dvije sedmice do spektakularnog koncerta Stinga u Zetri. Tim povodom, sam Sting je lično odlučio da pozove sve ljubitelje njegove muzike da se pridruže koncertu, te da ujedno zajedno proslave njegov rođendan.

Inače Sting dolazi u Sarajevo u okviru svoje jesenje turneje koju će započeti 20. septembra u Finskoj, a na kojoj će održati 38 koncerata.

Posljednje ulaznice za VIP tribine i parter možete pronaći na web stranici www.kupikartu.ba ili na njihovim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine. Iskoristite posljednju priliku da nabavite ulaznice za najveći muzički spektakl u Bosni i Hercegovini, te da zajedno sa Stingom u magičnoj koncertnoj atmosferi proslavite njegov rođendan.

Koncert će trajati dva sata i bitće sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose) ali će istovremeno biti i promocija novog albuma „The Bridge“. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img