EKSLUZIVNO: STING POZVAO SARAJLIJE DA ZAJEDNO PROSLAVE NJEGOV ROĐENDAN U ZETRI

Ostalo je još nešto više od dvije sedmice do spektakularnog koncerta Stinga u Zetri. Tim povodom, sam Sting je lično odlučio da pozove sve ljubitelje njegove muzike da se pridruže koncertu, te da ujedno zajedno proslave njegov rođendan.

Nedavno objavljeno

Inače Sting dolazi u Sarajevo u okviru svoje jesenje turneje koju će započeti 20. septembra u Finskoj, a na kojoj će održati 38 koncerata.

Posljednje ulaznice za VIP tribine i parter možete pronaći na web stranici www.kupikartu.ba ili na njihovim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine. Iskoristite posljednju priliku da nabavite ulaznice za najveći muzički spektakl u Bosni i Hercegovini, te da zajedno sa Stingom u magičnoj koncertnoj atmosferi proslavite njegov rođendan.

Koncert će trajati dva sata i bitće sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose) ali će istovremeno biti i promocija novog albuma „The Bridge“. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.

Pročitaj još
Related

Weekend.15 otvorio najveći poznavalac svijeta tajnih službi i Mossada

"Weekend ima tu moć privlačenja ljudi već 15 godina,...

Otvorena izložba “Tri(o)logija” dizajnerske grupe Trio

Izložba "Tri(o)logija" će sarajevskoj publici predstaviti preko trideset originalnih...

Danas počinje jubilarni 15. Weekend Media Festival

Tako će do nedjelje, 25. septembra, omiljena istarska destinacija...