NaslovnicaNAŠE PRIČERade Šerbedžija ponovno u Sarajevu nakon pet godina: U BKC-u predstavlja album...

Rade Šerbedžija ponovno u Sarajevu nakon pet godina: U BKC-u predstavlja album ”Ne okreći se sine”

Čuveni glumac i pjevač Rade Šerbedžija vraća se u Sarajevo nakon gotovo pet godina. U Bosanskom kulturnom centru nastupit će 2. lipnja 2022. u 20 sati, u pratnji benda Zapadni kolodvor. Legenda regionalne, ali i svjetske scene, u glavnom će gradu Bosne i Hercegovine predstaviti recentni album ''Ne okreći se sine''.

Publici će izvesti poznate pjesme koje su se našle na ovom albumu u novim aranžmanima, poput ‘Ostala si uvijek ista’, ‘Na nešto me sjeća taj grad’ i ‘Otkako te ne volim’. Bit će tu i starih pjesama i stihova koje su ovom plodnom i vrsnom umjetniku osebujnog glasa priskrbile kultni status.

Posljednji put karizmatični Šerbedžija je pred sarajevskom publikom nastupio u listopadu 2017. godine u Mikser Houseu, a u BKC-u je pak gostovao godinu prije, u lipnju 2016.

“Divno mi je uvijek u Sarajevu. Tu sam sa svojim prijateljima, imam ih mnogo. Uvijek je raja nekako posebna i baš se osjećam lijepo”, poručio je 2017. Šerbedžija.  Partneri koncerta su hotel Colors INN, te Sarajevski kiseljak čiji je Rade ambasador, a njihova suradnja traje od davne 2011.

Ulaznice za nadolazeći koncert u BKC-u upravo su poštene u prodaju putem sistema kupikartu.ba i na blagajni BKC-a.