Nedavno objavljeno

PRINCEZA CHARLOTTE Želi postati frizerka

'Opsjednuta je kosom, voli gledati mamu dok se uređuje, a voli i da se njoj stavljaju mašne i drugi ukrasni nakit u kosu', rekao je izvor blizak porodici

Porodica princa Williama još od početka pandemije preselila se na seosko imanje Anmer Hall. Princ William i njegova supruga vojvotkinja Kate Middleton školuju od kuće djecu – sedmogodišnjeg princa Georgea i petogodišnju princezu Charlotte, dok im dvogodišnji princ Louise pravi društvo i uživa u igri. Kate i William su strogi i pravila se moraju poštovati, na primjer koliko vremena djeca smiju provesti pred televizijom ili internetom. 

Kako i Kate i William potiču djecu da se kreativno izražavaju, tako je malena Charlotte izrazila želju da se jednog dana bavi zanimanjem frizerke. Charlotte je nedavno za porodičnim ručkom pitala roditelje može li, kada naraste, biti frizerka. Tim pitanjem nasmijala je roditelje, ali i ostatak obitelji kojima je njezino pitanje bilo jako simpatično. ‘Opsjednuta je kosom, voli gledati mamu dok se uređuje, a voli i da se njoj stavljaju mašne i drugi ukrasni nakit u kosu’, rekao je izvor blizak porodici. 

Malena Charlotte duhovitošću te jasnim stavovima i željama osvaja sve oko sebe otkako je progovorila. ‘Ona je prava mala kraljica. I baš su simpatične njezine izjave, no nažalost baš i neće moći biti frizerka’, komentar je jednog korisnika na društvenim mrežama. 

Latest Posts

Raport

spot_img