Jelena Đoković u izolaciji otkrila novu vještinu: ‘Djeca i psići su najzahvalniji, ne žale se uopće’

Supruga najboljeg tenisera svijeta Jelena Đoković, nakon kulinarstva, life coachinga i travel bloga, našalila se kako je talentirana i za pravljenje frizura, a u svojoj novoj objavi na Instagramu objasnila je kako je došlo do toga. Sve je naravno krenulo od njenih ukućana

0
80

Jelena Đoković je vrlo aktivna na društvenim mrežama na kojima često podijeli trenutke iz privatnog života. Do prije samo mjesec dana je uz brigu o djeci, 5-godišnjaku i 2-godišnjaki, uspješno vodila Fondaciju Novak Đoković, zahvaljujući kojoj je u Srbiji, među ostalim, otvoreno 45 novih vrtića, a sada vrijeme u karanteni krati raznim aktivnostima. Među ostalim, otkriva svoje nove ‘talente’.

‘Postala sam i frizer za vrijeme ove karantene. Kose rastu, upadaju u oči… Mora se nešto uraditi. Klince sam toliko dobro ošišala da je muž odlučio da će prije postati pećinski čovjek, nego da sjedne u stolicu da ga sredim. Nema veze, toliko novih vještina učimo tokom ove izolacije. Jedan veliki pozdrav za sve frizere koji uspješno obavljaju svoj posao dok se mali radoznalci vrpolje i žale u stolici! E to je umjetnost! Djeca i psići su najzahvalniji, ne žale se uopće, samo se nastave igrati. Mada sam ih po tri sata šišala’, otkrila je supruga teniskog asa u svojoj najnovijoj objavi.

View this post on Instagram

I became a hairdresser for the kids during this quarantine 😊 aaand, my references are so convincing that my hubby is going to become a caveman before sitting in the hot seat to let me give him a good trim 🤣🤪😊 Cheers to all the new skills we acquire!! 🥂 and big shoutout to all the hairdressers who manage to successfully do their job while kids are jumping around and moving in the chair. True art! 🙌👏👍 I’ve spent 3h per dog grooming them – and they cannot complain 🤣🐩 @djokernole Hehe, postala sam i frizer za vreme ovog karantina. Kose rastu, upadaju u oči… mora nešto da se preduzme 😊 Klince sam toliko dobro ošišala da je muž odlučio da će pre da postane pećinski čovek nego da sedne u stolicu da ga sredim 🤪🤣😆 Nema veze, toliko novih veština učimo tokom ove izolacije… jedan veliki pozdrav za sve frizere koji uspešno obavljaju svoj posao dok se mali radoznalci vrpolje i žale u stolici! E to je umetnost! 👏🙌👍 🥰 deca i kučići su najzahvalniji, ne žale se uopšte, samo nastave da se igraju. Mada sam ih po 3 sata šišala… mukice 🤣🐩 💇‍♀️👨‍👩‍👧‍👦 #quarantinelife #momlife #izolacija

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Jelena je svjesna svoje popularnosti i pažnje koju stalno privlači.

‘Gledamo u javne osobe i mislimo da je ta vrsta publiciteta u redu. Ali kako vrijeme prolazi, nedostaje vam čak i anonimnost, nedostaje vam privatnost da možete bilo kad, u bilo kojem izdanju, raditi ono što vam je volja. Trudim se ne opirati svim tim zadatim formama, da budem svoja, i Novak svoj. Nekada zato trpim kritike zašto se nisam našminkala ili zašto nisam uvijek u štiklama, ali sam odlučila da između onog kako ja sebe vidim i volim, i kako to javnost očekuje, biram to da ne razočaram ono što jesam’, izjavila je ranije za srpske medije.

tportal.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here