spot_img

Nedavno objavljeno

Njega kose prije šamponiranja

Ne postoji ništa što se može usporediti sa senzacijom koju nam donosi lijepa i njegovana kosa. Kada naša kosa izgleda zdravo, sjajna je i puna volumena, postaje naš adut, izvor samopouzdanja i dio naše osobnosti koji nas čini prepoznatljivima.

Složit ćete se da su brojne poznate dame poput Kate Winslet, Camile Cabello, J Lo ili Eve Langorie prepoznatljive po svojoj fantastičnoj kosi gotovo koliko i po svom talentu. U njihovom slučaju, njegovana i zdrava kosa postala je njihov zaštitni znak. I pomislit ćemo da im je lako imati prelijepu kosu jer imaju tim profesionalaca koji brine o njima, oblikuje im frizure i čini da pri svakom izlasku na crveni tepih izgledaju spektakularno.
Međutim, preparati za oblikovanje kose nisu ono što čini da vaša frizura izgleda besprijekorno, zdravo i sjajno. Brojne poznate dame se danas “kunu” u tretman njege pre šamponiranja kose, (sigurno ste primijetili ovaj trend i među Tik Tok kreatorima), tretman koji je najzaslužniji za njegovanu i obnovljenu kosu, otpornu na svakodnevne vanjske utjecaje. Što je to što trebate znati o njezi prije šamponiranja?

Šta je njega prije šamponiranja?

Kao što samo ime nagovještava, u pitanju je tretman za kosu koji se primjenjuje prije samog šamponiranja i pranja kose. Ovi tretmani poznati i kao “obrnuto pranje kose” mogu biti u različitim oblicima poput ulja, maski za kosu, pilinga za vlasište i drugih proizvoda, a izuzetno su učinkoviti u njezi oštećene kose, lakšem raščešljavanju, osvježavanju, hidrataciji i poboljšanoj ishrani korijena kose.
Da biste znali koji proizvod odabrati, potrebno je znati što želite za svoju kosu. Ako vas muči oštećena kosa, tretman prije šamponiranja je prvi je od koraka njege koji pruža dubinsko obnavljanje kose i zaštitu od oštećenja. Proizvod za njegu prije šamponiranje obično ide u “paru” sa šamponom i regeneratorom.

Latest Posts

Raport

spot_img