Nedavno objavljeno

Mercatorova zlatna noć na Websiju – Moj najbolji dobio je čak osam nagrada za digitalnu izvrsnost

Mercatorova strateška ulaganja u razvoj digitalne izvrsnosti zasjala su na festivalu slovenskog digitalnog komuniciranja. Mercator je dobio čak osam nagrada, uključujući i prestižne nagrade Naj naručitelj Websi 2022. i Naj digitalka godine. Tu je nagradu dobila Kristina Gregorc, direktorica digitalne komunikacije, razvoja i internetske prodaje u Mercatoru.

Mercator je najvišu stepenicu zauzeo u kategoriji Sadržajni marketing s projektom MtikTok Dance Akademija, a srebrne nagrade primio je u kategorijama Login s projektom Mi Mercator, u kategoriji Mobilni projekti s projektom Preuređeni Moj M, u kategoriji Video s projektom Naj slovensko pecivo i u kategoriji Uporaba naprednih tehnologija s projektom Klic Božička. Bronzano priznanje najbolji susjed primio je u kategoriji Trgovci s projektom M Soseska kao marketinška platforma.

»Websi nagrade ogledalo su kreativnosti digitalne komunikacije. Drago nam je da je naš digitalni nastup bio također stručno prepoznat i nagrađen. Svakako ćemo nastaviti sa strateškim ulaganjima u razvoj znanja, kompetencija i digitalne izvrsnosti«, ističe Tomislav Čizmić, predsjednik uprave Mercatora.

Viktorija Radojević Mavrič, izvršna direktorica marketinga i razvoja u grupi Mercator dodaje: »Sretna sam što je naš rad u digitalnom području više puta nagrađen na najvećem takmičenju za digitalne projekte u Sloveniji. Nagrade struke lijepa su potvrda marljivog rada našeg digitalnog tima. Nagrada za Naj digitalku godine također naglašava činjenicu da u našem odličnom timu imamo izuzetne pojedince. Čestitke vodstvu i cijelom timu, hvala našim partnerima i naravno našim kupcima bez kojih ovo ne bi bilo moguće.«

Kristina Gregorc, direktorica digitalne komunikacije, razvoja i internetske prodaje u Mercatoru primila je naziv Naj digitalka i na pobjedničkom postolju izjavila: »Svima koji rade u digitalnom području želim da osjete jednaku radost, da su dio kompanije koja razumije i potiče razvoj digitalnog područja ili da rade za klijenta koji im omogućuje razvoj. Ili da su dio tima s kojim mogu ko-kreirati digitalne viškove. Iskreno zahvaljujem upravi Mercatora koja vjeruje u naš rad, mentorima i nevjerovatnom timu i izvrsnim partnerima. Ovo nije nagrada samo za jednu osobu, već za cijeli tim i širi krug digitalaca.«

 

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport

spot_img