Nedavno objavljeno

Spektakularne revije brendova Dresscode i VAATRA: Nezaboravan modni show nakon otvaranja teniskih terena

Nakon što je jedan od najboljih tenisera svih vremena, Novak Đoković na sebi svojstven i drugačiji način otvorio teniske terene u Parku Ravne u Visokom, održane su revije najpoznatijeg domaćeg modnog brenda Dresscode i novog brenda VAATRA!

Dresscode revija bila je sačinjena iz tri neodvojive cjeline tokom kojih su se prikazali sezonski noviteti vođeni željom za novim i uzbudljivim, potom neizostavni modeli bezvremenske klasike promišljeni i bazirani na individualnom stilu. “Dresscode novom kolekcijom nudi zanosnu, posebnu i pažljivo izrađenu odjeću koja se lako kombinuje. Od mirnih, neutralnih i puderastih nijansi, monohromne slojevite palete boja do živopisne crvene i plave boje koje se ističu u mnoštvu artikulirajući odvažnosti i samopouzdanje novih generacija”, istakla je Amila Efendira, produkt dizajnerica u Dresscode, te je dodala: “Besprijekorno krojena odijela koja šiju naše vrijedne kolegice i kolege u Prevent Travniku izrađena su za svaku priliku i svačiji ukus: stroga su i elegantna, a opet zadržavaju prepoznatljivu estetiku slobodnog duha i ležerne siluete.”

Pažnju prisutne publike i medija je privukla i revija poputno novog brenda VAATRA! Predstavili su kolekciju za sezonu jesen – zima 2023/2024, koja nosi naziv Forest. Inspirisana je unikatnim i senzacionalnim krajolicima Bosne i Hercegovine. “Odjevni komadi s našim potpisom su originalni, oštri, jedinstveni. Napravljeni su za ljude s karakterom – svaki komad iz naše kolekcije moguće je nositi od jutra do večeri. Odlikuje ih jasan kroj, upečatljivi detalji, neobične boje. VAATRA garderoba je sve osim obična i jednostavno znamo da će je ljudi voljeti”, rekla je Barbara Norman.

Inače, obje kolekcije je iznijelo čak preko 30 modela jedne od vodećih regionalnih modnih agencija – Swan Model Management.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img