Nedavno objavljeno

RELAX TOURS: Otkrijte čari Omana, Jordana, Jerusalema…

Granice se počinju otvarati nakon skoro dvije godine, a iz agencije Relax Tours vam preporučuju najatraktivnije destinacije Bliskog istoka

Nakon što smo skoro dvije godine bili zatvoreni zbog pandemije koronavirusa i mnogi nisu bili u mogućnosti putovati, konačno se granice počinju otvarati i opet možemo biti slobodni da “letimo od cvijeta do cvijeta”. A najljepši cvijet iz bašte turističke agencije Relax Tours ove godine je odlazak na umru.
Također, Relax Tours vas vodi u Jordan i Jerusalem. Jordan je zemlja čiji predjeli ostavljaju bez daha, gdje možete doživjeti pravu snagu pustinje i na trenutak uspjeti dočarati sebi nekadašnji beduinski život. Ipak, samo u Ammanu, jordanskoj prijestolnici, dobit ćete potpunu sliku o tome kakav život vode njegovi stanovnici i kako se snalaze u tradicionalnom životu koji je prožet modernim stilom.
Šta tek reći za očaravajuću Petru? Jedno od sedam novih svjetskih čuda, mjesto gdje jednostavno morate doći barem jednom u životu, i na kojem ćete poželjeti ostati zauvijek. Obavezno trebate doživjeti osjećaj ležanja na vodi: da, doslovno možete ležati na moru i čitati omiljeno štivo. Relax Tours vam garantuje da malo gdje na svijetu možete uživati kao u Jordanu i malo gdje na svijetu možete osjetiti toliki naboj emocija kao u haremu džamije Al-Aksa u Jerusalemu.
Osim toga, sa nama možete posjetiti i dragulj Bliskog istoka – Oman, koji je potpuno nepravedno zapostavljen kao turistička destinacija, a koji nudi mnogo toga neobičnog i lijepog za vidjeti i doživjeti. Oman nudi jedan potpuno drugačiji doživljaj putovanja.
A ukoliko ne znate gdje ćete dočekati Novu godinu, preporučujemo vam Atinu, Kairo, Dubai ili Istanbul. Vaše je da izrazite želju, odaberete destinaciju, a mi smo tu da vaše putovanje učinimo onakvim o kakvom ste samo maštali. To vam garantuje naše iskustvo dugo 35 godina.


DIREKTNIM LETOM NA UMRU

“Relax Tours” vas vodi na Umru u decembru, januaru, februaru, martu i aprilu i to direktnim letom Sarajevo-Džeda. Naša 35 godina duga tradicija organizacije putovanja na umru, sa profesionalnim vodičima, garantuje vam da ćete pored obavljanja vjerskog obreda imati priliku i da vidite sve znamenitosti svetih gradova Meke i Medine. Smještaj za naše hodočasnike smo obezbijedili u poznatim internacionalnim lancima luksuznih hotela u neposrednoj blizini Haremi-Šerifa sa uključenim doručkom. Odlazak na umru nudimo u dva termina: od 13. do 20. decembra ove godine u trajanju od osam dana po cijeni od samo 1999 KM, te od 10. do 20. decembra u trajanju od 11 dana po cijeni od 2199 KM.
Posljednja mjesta u prodaji!

Latest Posts

Raport

spot_img