RELAX TOURS: Otkrijte čari Omana, Jordana, Jerusalema…

Granice se počinju otvarati nakon skoro dvije godine, a iz agencije Relax Tours vam preporučuju najatraktivnije destinacije Bliskog istoka

Nedavno objavljeno

Nakon što smo skoro dvije godine bili zatvoreni zbog pandemije koronavirusa i mnogi nisu bili u mogućnosti putovati, konačno se granice počinju otvarati i opet možemo biti slobodni da “letimo od cvijeta do cvijeta”. A najljepši cvijet iz bašte turističke agencije Relax Tours ove godine je odlazak na umru.
Također, Relax Tours vas vodi u Jordan i Jerusalem. Jordan je zemlja čiji predjeli ostavljaju bez daha, gdje možete doživjeti pravu snagu pustinje i na trenutak uspjeti dočarati sebi nekadašnji beduinski život. Ipak, samo u Ammanu, jordanskoj prijestolnici, dobit ćete potpunu sliku o tome kakav život vode njegovi stanovnici i kako se snalaze u tradicionalnom životu koji je prožet modernim stilom.
Šta tek reći za očaravajuću Petru? Jedno od sedam novih svjetskih čuda, mjesto gdje jednostavno morate doći barem jednom u životu, i na kojem ćete poželjeti ostati zauvijek. Obavezno trebate doživjeti osjećaj ležanja na vodi: da, doslovno možete ležati na moru i čitati omiljeno štivo. Relax Tours vam garantuje da malo gdje na svijetu možete uživati kao u Jordanu i malo gdje na svijetu možete osjetiti toliki naboj emocija kao u haremu džamije Al-Aksa u Jerusalemu.
Osim toga, sa nama možete posjetiti i dragulj Bliskog istoka – Oman, koji je potpuno nepravedno zapostavljen kao turistička destinacija, a koji nudi mnogo toga neobičnog i lijepog za vidjeti i doživjeti. Oman nudi jedan potpuno drugačiji doživljaj putovanja.
A ukoliko ne znate gdje ćete dočekati Novu godinu, preporučujemo vam Atinu, Kairo, Dubai ili Istanbul. Vaše je da izrazite želju, odaberete destinaciju, a mi smo tu da vaše putovanje učinimo onakvim o kakvom ste samo maštali. To vam garantuje naše iskustvo dugo 35 godina.


DIREKTNIM LETOM NA UMRU

“Relax Tours” vas vodi na Umru u decembru, januaru, februaru, martu i aprilu i to direktnim letom Sarajevo-Džeda. Naša 35 godina duga tradicija organizacije putovanja na umru, sa profesionalnim vodičima, garantuje vam da ćete pored obavljanja vjerskog obreda imati priliku i da vidite sve znamenitosti svetih gradova Meke i Medine. Smještaj za naše hodočasnike smo obezbijedili u poznatim internacionalnim lancima luksuznih hotela u neposrednoj blizini Haremi-Šerifa sa uključenim doručkom. Odlazak na umru nudimo u dva termina: od 13. do 20. decembra ove godine u trajanju od osam dana po cijeni od samo 1999 KM, te od 10. do 20. decembra u trajanju od 11 dana po cijeni od 2199 KM.
Posljednja mjesta u prodaji!

Pročitaj još
Related

UREĐENJE DOMA: Ideje za ukrašavanje praznih kutova dnevne sobe

Piše: Emina Hadžić, dizajnerica interijera Kutovi su obično “mrtve” zone...

Samsung na virtuelnom događaju Bespoke Home 2022 predstavio novu liniju Bespoke uređaja

Kompanija Samsung Electronics bila je domaćin Bespoke Home 2022,...

Spremite se za ljeto

1. Majica koja otkriva ramena Izvadite iz ormara onu koju...

Hrana i eros

Odavno je poznato da konzumiranje ukusne hrane podstiče stvaranje...