spot_img

Nedavno objavljeno

Bicikli: promocije i premijere na IAA MOBILITY 2021

Eflow, mlada marka e-bicikala sa sjedištem u Fürthu, ima izložbe uključujući UM-2 Classic. Ovdje se klasično susreće sa modernim, dizajn sa inženjeringom, a tradicionalno s novom mobilnošću. Izgled 60-ih ulazi u današnje vrijeme! Dizajnirao Norbert Haller u Berlinu, proizvođači proizveli u eflowu i dopunili visokokvalitetnim komponentama. Bicikl ima ContiTech motor, 250 W izlazne snage i bateriju od 604 Wh.

Ghost

Ghost Tema SUV-ova sada je stigla i do bicikala: Bergamont E-Horizon Premium SUV kombinira prikladnost za svakodnevnu upotrebu s prostorom za vožnju po terenu. Gume otporne na probijanje, 4-klipna disk kočnica i novi Bosch sistem sa pogonskom jedinicom Performance Line i baterijom od 750 Wh omogućuju biciklu da se kreće bez napora.

Bulls Sonic Evo EN SL Daytona

Bulls Sonic Evo EN SL Daytona ograničena je na samo 50 komada proizvodnje i dolazi impresivno opremljena. Teži nešto više od 20 kilograma, ali ima motor od 85 Nm i bateriju od 750 Wh – to su velike performanse za malu težinu. Trik leži u mnogim dijelovima od ugljičnih vlakana, poput poklopca baterije.

Flyer Uproc X

Flyer Uproc X kombinira mišićnu snagu i bateriju od 750 Wh. S karbonskim okvirom, hodom od 150 mm i najnovijim Panasonicovim motorom, sve je prilagođeno performansama – vrhovi i nagibi uopće nisu problem. A manji stražnji kotač pruža potrebnu prilagodljivost.

Izvor: timing.ba

Latest Posts

Raport

spot_img