Nedavno objavljeno

Predstavljen Laureato Chronograph Aston Martin Edition

Partnerstvo je prvi put otkriveno početkom 2021. godine, i zaista, istinsko prijateljstvo između Girard-Perregauxa i Aston Martina dovelo je do stvaranja novog sata, Laureato Chronograph Aston Martin Edition . Njegov se stil majstorski poigrava oblicima, teksturama i svjetlošću, prilagođen onima koji cijene luksuz i performanse. Zajedno, dvije kompanije imaju preko 330 godina skupljenog znanja, nešto što je evidentno kada se procjenjuju kreacije obje firme. Međutim, iako poštuju svoje naslijeđe, dijele odlučno perspektivno razmišljanje.

Laureato Chronograph Aston Martin Edition je najnovija kreacija Girard-Perregauxa, napravljena u saradnji sa Aston Martinom. Njegov brojčanik je prožet zadivljujućom dekadentnom primjenom onoga što je sada poznato kao “Aston Martin Green”, postignuto mukotrpnim nanošenjem boje dvadeset i jedan put na brojčanik, formirajući kao rezultat sedam različitih slojeva boje. Automobilski uticaji takođe obuhvataju šrafuru, dijamantski uzorak koji je prvi put uočen na logotipu proizvođača ultraluksuznih automobila „AM“ (1921. – 1926.). Ovaj motiv je takođe inspirisan prošivenim sedištima koja se nalaze u brojnim sportskim automobilima visokih performansi britanskog brenda.

Laureato Chronograph Aston Martin Edition, ograničeno izdanje od 188 komada, odmah je dostupno širom svijeta u svim ovlaštenim prodavačima Girard-Perregaux.

timing.ba

Latest Posts

Raport

spot_img