Sedmični horoskop: Otkrijte da li su vam zvijezde naklonjene u sedmici koja slijedi!

0
76

Sedmični horoskop za period od 8.3. do 15.3.2021.

OVAN 21. 3. – 20. 4.

POSAO: Savjetuje vam se oprez prilikom započinjanja novih poslova i suradnji. Odgodite sklapanje novih ugovora, kao i veće kupoprodajne akcije!

LJUBAV: Prema partneru ćete biti posesivni, što on neće tolerisati. Budući da ni jedno od vas neće željeti odstupiti od svog mišljenja, na pomolu je kriza kojoj se neće nazirati kraj.

ZDRAVLJE: Često ćete se osjećati umorno i razdražljivo, no iz mračnog raspoloženja trgnut će vas boravak na zraku, uz poštivanje epidemioloških mjera!

BIK 21. 4. – 21. 5.

POSAO: Pred vama je period pogodan za privođenje kraju započetih projekata, ali ne i za pokretanje novih poslova!

 LJUBAV: U momentu biste mogli srušiti mostove koje ste dugo gradili, pa izbjegavajte važne rasprave i sukobe s ljudima do kojih vam je stalo!

ZDRAVLJE: Ružno vrijeme će vam kvariti raspoloženje. Pokušajte se opustiti i uživati u dobroj knjizi ili filmu.

BLIZANCI 22. 5. – 21. 6.

POSAO: Puni inspiracije i mašte, isticat ćete se zanimljivim idejama i originalnim rješenjima. Umjetnici, fotografi, arhitekti i dizajneri uživat će popularnost kod klijenata.

LJUBAV: Ako ste nedavno započeli vezu, nedostatak vremena za susrete mogao bi presuditi vašem odnosu i prije nego se stigao razviti u nešto ozbiljnije od flerta.

 ZDRAVLJE: Zračit ćete pozitivnom energijom. Nećete dozvoliti da vam išta pokvari raspoloženje.

RAK 22. 6. – 22. 7.

POSAO: Budite oprezni prilikom potpisivanja ugovora i dokumenata, kao i ulaska u kreditno zaduživanje! Pazite i na odnose sa kolegama.

LJUBAV: Odnos s jednim prijateljem naći će se na tankom ledu. Neslaganje oko nekih važnih tema moglo bi dovesti do zahlađenja odnosa.

ZDRAVLJE: Niste u idealnom periodu. Povremeno možete osjećati tjelesnu slabost ili se boriti s lošim raspoloženjem.

LAV 23. 7. – 22. 8.

POSAO: Velike ambicije i želja za dokazivanjem motivisat će vas da na poslu dajete svoj maksimum. Vaše će zalaganje oduševiti poslodavce.

LJUBAV: U vašem domu vladat će napetost. Vaša želja za dominacijom bit će u većini slučajeva glavni krivac za nastale sukobe. Poradite na svom ponašanju.

ZDRAVLJE: Često ćete biti napeti i uznemireni, no u tim trenucima ne posežite za hranom ili čašicom.

DJEVICA 23. 8. – 22. 9.

POSAO: Bit ćete spretni u komunikaciji. Pogađat ćete pravo vrijeme za stupanje u kontakt i idealne riječi za uvjeravanje!

LJUBAV: Težnja za emotivnom ili materijalnom sigurnošću ponukat će vas da počnete ozbiljnije razmišljati o zajedničkom životu s partnerom ili o stupanju u brak.

ZDRAVLJE: Kada se osjetite usamljeno ili tužno, ne oklijevajte nazvati prijatelja ili rođaka. Blizina dragih ljudi pomoći će vam da se izvučete iz crnih misli.

VAGA 23. 9. – 22. 10.

POSAO: Iako zaboravni i rastreseni, uspijevat ćete realizovati ciljeve i dovršiti radne obaveze. Pritom će vam od velike pomoći biti podrška bliskih suradnika!

LJUBAV: Samci će primijetiti da se suprotni spol češće okreće za njima, što će im ojačati samopouzdanje i potaknuti da budu odvažniji u zavođenju.

ZDRAVLJE: Neki će pronalaziti užitak u druženju s knjigom ili rješavanju križaljki. Koristit će vam sve aktivnosti koje zahtijevaju mentalne napore.

ŠKORPIJA 23. 10. – 21. 11.

POSAO: Morat ćete se posvetiti neodgodivim zadacima, što će vam zbog manjka pažnje i koncentracije teško pasti.

LJUBAV: Napeti ste i osjetljivi, zbog čega ćete brzo i lako ulaziti u okršaje. U vama će tinjati neobjašnjivi nemir, no ne pokušavajte pod svaku cijenu sprovesti promjene.

ZDRAVLJE: Uživat ćete u miru i samoći, a energiju obnavljati čitanjem knjige ili gledanjem filmova.

STRIJELAC 22. 11. – 21. 12.

POSAO: Dobro snalaženje u nepoznatim situacijama podići će vam ugled u radnoj sredini. Svi će stalno tražiti vaše savjete, što će vam laskati.

LJUBAV: Želja za druženjem navest će vas da se češće susrećete s prijateljima, no mnogi od njih neće imati vremena ili mogućnosti naći se s vama.

ZDRAVLJE: Zaostali kućanski zadaci oduzet će vam mnogo energije pa vam se savjetuje uzimanje vitamina koji će vam vratiti dio elana.

JARAC 22.12 – 19.1.

POSAO: Imat ćete velika očekivanja, no neće se sve odvijati po planu. Nećete moći računati na podršku nadređenih koji će biti u nekim svojim problemima.

LJUBAV: Osjetit ćete želju za promjenama, što će se naročito odnositi na vaš emotivni život. Ako je vaša veza zapala u rutinu, obuzet će vas pesimistične misli.

ZDRAVLJE: Zbog povećanog utroška energije trebat će vam više odmora i sna. Jedite što lakšu hranu!

VODOLIJA 21. 1. – 18. 2.

POSAO: Preuzmite stvari u svoje ruke i dokažite nadređenima da na vas mogu ozbiljnije računati. Vaše preuzimanje inicijative na njih će ostaviti pozitivan utisak.

LJUBAV: U voljenom ćete imati i prijatelja i ljubavnika, a njegovi savjeti i potpora poticat će vas da budete odvažniji i borite se za stvari do kojih vam je stalo.

ZDRAVLJE: Pazite se stresa i iscrpljenosti i pijte dovoljne količine vode na dnevnom nivou!

RIBE  19. 2. – 20. 3.

POSAO: Suočit ćete se s preprekama koje će vam poremetiti planove i navesti da ih odgodite. Umjesto da gubite živce, pokušajte riješiti nastale probleme smirenim pristupom.

LJUBAV: Privući će vas neko zagonetan i tajanstven s kime nećete znati na čemu ste. To će vas istovremeno privlačiti i dovoditi do ludila.

ZDRAVLJE: Poslovne brige nepovoljno će utjecati na vaše psihofizičko stanje, uzrokujući nesanicu i razdražljivost.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here