Nedavno objavljeno

Idemo jako

Šta je bilo – bilo je, ne osvrćite se, već nastavite hrabro graditi mostove budućnosti

Bosanka Emina Hadžić je dizajnerica koja stoji iza britanskog modnog brenda La Luna London, a čiju slavu su pronijele zvijezde poput glumice Cameron Diaz i manekenke Candice Swanepoel

Piše: Emina Hadžić

Ovo je godina u kojoj ćemo zaigrati na sve ili ništa, godina u kojoj ćemo dati svoj maksimum, godina u kojoj ćemo gledati svoja posla i godina u kojoj ćemo uložiti sve resurse kako bismo ostvarili ciljeve i živjeli život kakav želimo. Ovo je godina u kojoj snovi postaju stvarnost.

Na svaki dan trebamo gledati kao na poklon koji moramo iskoristiti kako bismo život obogatili novim iskustvima, znanjima, vještinama.

Životni putevi prožeti su izazovima i mogućnostima koji su neizbježni, iskoristite ih u svoju korist. Svladavanjem izazova obogatite se životno i emocionalno, a ukazane mogućnosti iskoristite kako biste stečenim znanjima i iskustvima došli do željenog cilja.

Svaka prepreka, strah ili smetnja sputavat će vas na putu ka cilju, ali nemojte posustati, već naprotiv, dajte sve od sebe i otkrijte koliko vas spoznaja da ste uporni i da se borite za vlastite ciljeve i planove čini sretnima. Dajte sve od sebe jer znate da je to jedini ispravan put. U cijelosti se predajte svemu što radite jer će vam to donijeti životno neprocjenjivu vrijednost i zadovoljstvo.

Razmišljajte kome i kako možete pomoći; budite dobri drugima jer ćete samo tako biti dobri i sebi.

Na početku godine ne okružujte se negativizmom i razmišljanjima o tome šta bi bilo kad bi bilo, već dajte svoj maksimum i svaki sat, minut i sekundu, svaku priliku i situaciju, iskoristite da ostvarite vlastite ciljeve i planove. Šta je bilo – bilo je, ne osvrćite se, već nastavite hrabro i jako graditi mostove budućnosti.

Vi ste kreator svoje sreće, stoga se ne štedite: slijedite vlastite želje i ostvarite ih. Vaše najiskrenije i najdublje želje s razlogom su samo vaše.

Budite hrabri i kreirajte svoju sudbinu. Budite veliki i poklonite sebi najbolje, poklonite si ono što zaslužujete, a to je da vaši snovi postanu stvarnost.

Latest Posts

Raport

spot_img