Nedavno objavljeno

Do tebe je…

Stvar nije u okolnostima koje nas zadese, već u načinu na koji na njih reagiramo

Piše: Emina Hadžić

Bosanka Emina Hadžić je dizajnerica koja stoji iza britanskog modnog brenda La Luna London, a čiju slavu su pronijele zvijezde poput glumice Cameron Diaz i manekenke Candice Swanepoel

U svakodnevnom životu susrećemo različite ljude i svako od njih ima neku svoju priču i probleme kroz koje prolazi i s kojima se susreće. Svi različito proživljavaju situacije u kojima se nalaze: neki su očajni, neki veseli, a drugi pak izgubljeni. Stvar nije u okolnostima koje nas zadese, već u načinu na koji reagiramo na njih.

Očajni ljudi za svoje probleme nalaze krivicu u svemu što ih okružuje. Oni pozitivni i veseli trude se svaku situaciju sagledati s vedrije strane i izvući iz nje samo dobro, makar ona bila teška i bezizlazna.

Stvar je pristupa. Najčešće ne možemo utjecati na događanja koja nas okružuju niti ih možemo mijenjati. Da bi nam bilo bolje, trebamo prilagoditi vlastiti pogled na život, osloboditi se negativne energije, ogorčenosti, očaja i bijesa.

Bilo da tražite krivce ili gledate pozitivno na situacije, uvijek ćete naći ono što tražite… Sve je na vama. Što više preuzimate odgovornosti u životu i pristupate mu pozitivno, to će vam se višestruko vratiti.

Latest Posts

Raport

spot_img