Ida Prester i smeće baca sa stilom: Crveni ruž i tamne sunčane naočale

Voditeljica i pjevačica Ida Prester zbog koronavirusa nedavno je s djecom i suprugom napustila Beograd i otišla na selo, na planinu Rudnik. Uprkos tome što joj nedostaje komfor u kojem inače žive, smatrala je da je takva odluka najlogičnija zbog njenih sinova, no nakratko se, očito, vratila u stan

0
178

Čak i u karanteni, očito je – ostaje dosljedna dobrom stilu. ‘Znam da je policijski sat, ali sam izašla baciti smeće’, napisala je Ida Prester uz dodatak kako je u karanteni ‘854 dana’. Na fotografiji koju je pokazala na Instagramu ima bodi ispod kojeg viri grudnjak, zaštitne rukavice, sunčane naočale i crveni ruž.

Nedavno je i priznala da život u ruralnoj sredini nije nimalo lagan. Otkrila je da se griju na drva, da su im bojler i mašina stari i slabi te da oko kuće stalno ima nekog posla i da joj nedostaje komocija stana. Ondje je očito boravila kratko jer je u Instagram storyju pokazala kako skače i pleše bez supruga i djece.

‘Moj život je sad ljepši nego ikad, sve je sjelo na svoje mjesto, ali to ima više veze s mojim privatnim razvojem, nego s gradom u kojem sam. Beograd je specifičan i ogroman grad, ima svoje prednosti i mane. Sviđa mi se ta energija, toplina i neposrednost. Grad je ludih provoda koji nikad ne spava i nikad se ne odmara. S druge strane, taj nadaleko poznat noćni život sad rijetko kad konzumiram, živim povučeno, radim i posvećujem se obitelji. Tako da mi paše smirenost Zagreba kada dođem i tek sad otkrivam koliko je Zagreb uredan i čist grad. Prioriteti se skroz pretumbaju kad dobiješ djecu – sad su mi od svega najvažniji mir, red, čist zrak, dobro školstvo i zdravstvo’, izjavila je nedavno za tportal.

tportal.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here