Nedavno objavljeno

Zabilježite više onoga što volite uz pomoć novih opcija na telefonima Galaxy S10 i Note10

–Kompanija Samsung Electronics je najavila da kroz softversko ažuriranje koje započinje ovog mjeseca, inovativne opcije dostupne na Galaxy S20 flegšip seriji donosi i na uređaje Galaxy S10 i Note10. Korisnici će moći da snimaju sadržaj uz pomoć najnovije Galaxy tehnologije kamere, uključujući i popularni Single Take režim. Dodatno, imaće pristup nizu softverskih unaprijeđenja koja će Galaxy iskustvo pretvoriti u pravo uživanje.

Unaprijeđeno foto i video iskustvo

Softversko ažuriranje prenijeće odabrane mogućnosti S20 serije za kreiranje foto i video sadržaja na Galaxy S10 i Note10. Uz Single Take režim, korisnici će moći u potpunosti da uživaju u trenutku, fokusirani na sadržaj koji snimaju uz pomoć integrisane tehnologije na bazi vještačke inteligencije. Ovaj režim koristi system kamere i vještačke inteligencije kako bi snimio niz fotografija i video sekvenci odjednom, predlažući najbolji kadar[1].

Uz poboljšani Night Mode na Galaxy S10 i Night Hyperlapse opciju na Galaxy S10 i Note10 serijama[2] korisnici će moći da snime odlične fotografije i video snimke, čak i pri slabom osvjetljenju.

Kada završe snimanje, Custom Filter opcija omogućiće korisnicima da naprave sopstveni filter sa bojama i stilovima koji im se najviše dopadaju, kao i da preuzmu postojeći filter sa druge fotografije i primjene ga na snimcima. Ova opcija kreira novi filter, koji naknadno može da se koristi u svakoj prilici.

Strastvenim snimateljima Pro Video daje još veću kontrolu prilikom pravljenja video sadržaja, omogućavajući podešavanja osjetljivosti sočiva, izloženosti senzora prilikom snimanja, kao i količine svjetlosti koju kamera koristi. Takođe, daje im mogućnost da tokom snimanja pređu sa prednje na zadnju kameru,ili obrnuto.

Inteligentna galerija

Ažuriranje donosi i niz opcija za lakše organizovanje sadržaja u okviru galerije. Kada je opcija Clean View uključena, pomoću vještačke inteligencije[3] u galeriji se slične fotografije istog sadržaja automatski grupišu zajedno. Korisnici sa lakoćom mogu da pregledaju slične fotografije i da izaberu naslovnu sličicu svake grupe. Kada gledaju fotografiju u galeriji, mogu zumirati, odabrati željene dimenzije i pritisnuti Quick Crop u gornjem lijevom uglu, kako bi sliku sveli na veličinu koju žele.

Jednostavne mogućnosti za dijeljenje sadržaja[4]

Korisnici sada mogu međusobno da dijele više sadržaja, na jednostavniji i lakši način. Uz aplikaciju Quick Share, mogu vidjeti ko se od njihovih kontakata nalazi u blizini i podijeliti fotografije, video sadržaj ili velike fajlove sa više ljudi odjednom. Uz Music Share korisnici mogu produžiti uparenu Bluetooth konekciju sa prijateljem,tako da više nema potrebe da isključuju Bluetooth kako bi pustili muziku na zvučnikuili u automobilu.

           

Za više informacija posjetite www.samsungmobilepress.com, www.news.samsung.com/galaxy ili www.samsung.com.

[1]Single Take veštačkainteligencijasnima video i fotosadržaj u trajanju do 10 sekundi.

[2]Ne odnosi se na Note10 Lite.

[3]Do 100 fotografija u galeriji snimljenih istog dana.

[4]Dostupnonamodelima S10 i Note10, nakonpreuzimanjanovogsoftverskogažuriranja i ukolikosupokrenuteaplikacijeQuick Share/Music Share.

Latest Posts

Raport

spot_img