Nedavno objavljeno

spot_img

Duh mode na Olimpijskim igrama

Modna scena tokom Olimpijskih igara kao i nepredvidivo vrijeme u Parizu bili su glavne teme večeri na ekskluzivnom događaju modne kuće Ralph Lauren. Održan u dizajnerovom pariškom restoranu, skup je okupio poznate ličnosti i sportiske zvijezde koji su uživali u glamuroznoj atmosferi.

Crem de la crem

Događaj je privukao sjajnu publiku, uključujući dobitnicu Oscara Jessicu Chastain, pjevača Nicka Jonasa, komičara Johna Mulaneyja i glumca Alana Cumminga.

Među istaknutim gostima bila je i američka Prva dama Jill Biden, koja je privukla veliku pažnju okupljenih.

Izvršni producent “Saturday Night Live” Lorne Michaels duhovito je primijetio da su mu cipele još uvijek bile mokre, ali poput mnogih drugih, nije mu smetalo. Sportisti poput Jeffreyja Louisa i Chiake Ogbogu nisu se brinuli o mogućoj prehladi, pokazujući entuzijazam za Igre. Louis je ispričao kako je izgubio pončo, dok je Ogbogu, koja se sama naziva „modnom štreberkom“, pohvalila olimpijske uniforme, posebno one iz Mongolije i Haitija.

Noć mode

Događaj je također uključivao rasprave o uticaju društvenih medija na olimpijsku modu. David Lauren, glavni direktor za brendiranje i inovacije ove marke, istakao je brzu širenje modnih slika, primjerice viralni video LeBrona Jamesa u njegovom Ralph Lauren outfitu.

Konsenzus među prisutnima bio je jasan: Olimpijada u Parizu postavila je novi standard za modu, prikladan za grad poznat kao globalna modna prijestolnica.

spot_img

Latest Posts

spot_img

Raport