Nedavno objavljeno

Počela prodaja HONOR 200 serije u Bosni i Hercegovini

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je zvaničan početak prodaje HONOR 200 serije uređaja u Bosni i Hercegovini i po prvi put predstavio i Pro model iz ove serije na našem tržištu. Ovo predstavlja revoluciju, jer je flagship telefon sada dostupan po pristupačnijim cijenama.

HONOR 200 serija predstavlja, ne samo nove uređaje, već novi nivo u tehnologiji koja će transformisati vašu svakodnevicu. HONOR 200 serija, koja spaja umjetnost i tehnologiju, donosi pozitivne promjene u portretnoj fotografiji zahvaljujući saradnji sa čuvenim Harcourt studijom iz Pariza. Ova serija uključuje modele HONOR 200 Pro, HONOR 200 i HONOR 200 Lite i dostupna je od 1. jula kod svih ovlaštenih maloprodajnih partnera i operatera.

Umjetnost i tehnologija

Centralni fokus HONOR 200 serije je na portretnoj fotografiji studijskog kvaliteta. U saradnji sa Harcourt studijom, HONOR AI Portrait Engine omogućava korisnicima da kreiraju portrete sa savršenim balansom svjetla i sjenki.

HONOR 200 Pro je opremljen glavnom portretnom kamerom od 50MP sa Super Dynamic H9000 senzorom i telefoto kamerom od 50MP sa Sony senzorom, omogućavajući korisnicima da kreiraju savršene portrete. Ekran ovog uređaja je 1.5K četvorostruko zakrivljen sa maksimalnim HDR osvjetljenjem od 4000 nita. Baterija od 5200mAh omogućava brzo punjenje do 100W žično i 66W bežično, dok Snapdragon 8s Gen 3 procesor garantuje besprijekorno renderiranje grafike i odziv u realnom vremenu.

HONOR 200 model posjeduje glavnu kameru od 50MP koja omogućava zapanjujuće fotografije, dok baterija od 5000mAh podržava brzo punjenje od 66W, pružajući dugotrajnu autonomiju i brzu regeneraciju energije.

HONOR 200 Lite dolazi sa trostrukim sistemom kamera, uključujući glavnu kameru od 108MP koja bilježi izuzetne detalje. Ekran ovog uređaja je 6.7-inčni Eye-comfort AMOLED, pružajući vrhunsko vizuelno iskustvo, dok baterija od 4500mAh osigurava dugotrajno korištenje.

Dostupnost i cijena

Prvi uređaj koji će biti dostupan u okviru 200 serije je HONOR 200 koji korisnici u Bosni i Hercegovini mogu pronaći od 1. jula ekskluzivno kod operatera m:tel. Svako ko u periodu promocije, koja traje do 31. jula kupi HONOR 200 uređaj kod operatera m:tel, dobiće popust u iznosu od 140 KM. U narednom periodu se očekuje i dostupnost ostalih uređaja kod operatera i u maloprodajnim objektima.

Sa HONOR 200 uređajem, studijski kvalitet portretne fotografije je sada dostupan svima, pretvarajući vaš uređaj u pravi mobilni studio.

Za više informacija, posjetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

http://www.youtube.com/c/HonorOfficial

Latest Posts

Raport