spot_img

Nedavno objavljeno

Očaravajuća proljetna harmonija

U svijetu mode, transformacija je neizbježna, a proljeće 2024. donijelo je nešto novo, osvježavajuće i neodoljivo. U srcu te transformacije nalazi se brend Dogo sa novom kolekcijom obuće i torbi s nevjerojatnom snagom stila i inovacije.

Kroz svaki korak, svaki pokret i svaki dodir, Dogo donosi priču o inspiraciji i umjetnosti, očaravajući nas veselim dizajnom i revolucionarnim pristupom modi. Proljeće 2024. nije iznimka, jer Dogo je tu sa dimenzijom svakodnevne mode s kolekcijom koja će osvojiti srca zaljubljenika u šareni, unikatni dizajn širom svijeta.
Dogo u proljetnoj kolekciji donosi raznolikost i svakodnevnu eleganciju kroz nove modele loafer cipela i modela torbi – Tag bag, prepoznatljivih Dogo sneakersica, te modela Myra, kao i dobro prepoznatljivih torbi i ruksaka koje svakodnevno viđamo na ulicama gradova u BiH. Svaki komad odiše savršenstvom, a istovremeno naglašava ekološku svijest, jer su obuća i torbe izrađene od veganskih materijala. No, svakako najveću pažnju privlače jedinstveni crteži na cipelama i torbama koji su radovi Dogo dizajnera.
Loafer cipele, sinonim klasične elegancije, dobivaju novo značenje u rukama Dogo dizajnera. Uključujući svježe boje i nevjerojatne uzorke, ovi loaferi su spoj klasičnog i modernog, savršeno se uklapaju u svaki stilski izričaj. Bezvremenski komad obuće koji će dodati dozu sofisticiranosti svakom outfitu, začinjeni Dogo dizajnom privući će pažnju gdje god da se pojavite.

Poznate Dogo sneakersice su redefinirane i osvježene za sezonu proljeće 2024. Uz široku paletu boja i uzoraka, ovi sneakers modeli su savršen izbor za modne avanturistkinje koje se ne boje izraziti osobnost kroz unikatni stil. Bilo da birate ACE sneakersice ili klasične sneakersice, vaš outfit će poprimiti novi izgled.
Ako želite dašak luksuza, nova kolekcija torbi – Tag bag, su savršeni dodaci. Dolaze u nekoliko veličina, pružajući praktičnost i stil u isto vrijeme. Sa modernim dizajnom i izdržljivim materijalima, Tag bag će biti vaš idealan pratilac u svakoj prilici. Ne zaboravite da Dogo u asortimanu ima veliku ponudu torbi i ruksaka koji su dobro poznati bh. društvu. U novoj kolekciji ovi modeli donose uzbudljive crteže koji će vam se sigurno dopasti.
Dogo ne samo da stvara modu, već i umjetnost. Svaki crtež je pažljivo osmišljen, odražavajući kreativnost i strast dizajnera brenda. Svi elementi se stapaju u jedinstveni sklad, stvarajući kolekciju koja će vas inspirirati i očarati. Cipele i torbe iz nove kolekcije su dizajnirane za svakodnevno uživanje zbog udobnosti i funkcionalnosti, a istovremeno se lako kombinuju u elegantnijoj varijanti za posao ili u casual varijanti za opuštene trenutke. Kolekcija Dogo obuće i torbi je odličan način da se pripremite za sve što dolazi. Budite spremni zaroniti u svijet stila, elegancije i inovacije s brendom koji uvijek ispunjava i nadmašuje vaša očekivanja.
Novu proljetnu kolekciju možete pronaći u DOGO BiH, ALTA SC, 2. sprat i Ferhadija 14, Sarajevo ili naručiti putem Dogo profila na Facebooku i Instagramu.

Latest Posts

Raport

spot_img