spot_img

Nedavno objavljeno

NOVA KAMPANJA DONNE KARAN: U žene mi vjerujemo

Proljetna kampanja modne kuće Donna Karan New York prepuna je supermodela svih generacija – od  Linde Evangeliste i Cindy Crawford do Liye Kebede i Imaan Hammam

Donna Karan New York najavila je novu eru izdanjem kampanje za proljeće 2024. prepune supermodela. Modna kuća kampanju nazvanu “In Women We Trust” opisuje kao “zvučnu proslavu kultne baštine brenda koja sada označava novo poglavlje i u naslijeđu i u budućnosti“

“‘U žene mi vjerujemo‘ je tako moćna izjava”, rekla je manekenka Amber Valletta. “Potrebno nam je više žena koje će nas voditi u budućnost jer žene misle drugačije.”

Cindy Crawford

Valletti su se pridružile Cindy Crawford, Linda Evangelista, Shalom Harlow, Carolyn Murphy, Imaan Hammam, Karlie Kloss i Liya Kebede, a snimila ih je legendarna fotografkinja Annie Leibovitz.

Imaan Hammam

Svaka od ovih žena je tokom proteklih godina imala vlastitu vezu s modnom kućom Donna Karan New York. “Donna predstavlja snagu i senzualnost. Možete biti što god želite”, rekla je Linda Evangelista.

Shalom Harlow i Amber Valletta

Proljetna kolekcija – koja sadrži nove varijante prepoznatljivih komada, uključujući pamučne košulje, bodije, drapirane haljine bez rukava i lagane blejzere – bazira se na sistemu odijevanja koji je Donna Karan nazvala “Sedam lakih komada”.

Linda Evangelista

“Donna Karan je predstavila novi stil oblačenja koji je slavio žene i njihova tijela. To je bila njena slatka tačka, i još uvijek je”, kazala je Cindy Crawford.

Raspon cijena kolekcije – opisane kao “novo doba dostupnog luksuza” – je između 159 i 599 dolara.

Latest Posts

Raport

spot_img