spot_img

Nedavno objavljeno

Najnovija ambasadorica Louis Vuittona

Francuska modna kuća najavila je početak partnerstva sa irskom glumicom Saoirse Ronan

Samo nekoliko nedjelja prije Pariške sedmice mode, Louis Vuitton je najavio svoju najnoviju ambasadoricu –irsku glumicu Saoirse Ronan. Dvadesetdvogodišnja glumica je posljednjih nekoliko mjeseci gotovo isključivo nosila odjeću Louis Vuitton na raznim događanjima, što je potaknulo nagađanja o potencijalnom partnerstvu između nje i brenda.

Saoirse Ronan je nedavno prepoznata kao deset najboljih glumica 21. stoljeća na listi New York Timesa, a to mjesto zaslužila je svojim izvedbama u sjajnim filmovima kao što su Male žene, Lady Bird, Brooklyn i Pokajanje, za koje je dobila brojne nagrade među kojima su Zlatni globus i BAFTA, te za svaki bila nominirana za Oscara.

“Dugo godina se divim Saoirseinoj karijeri, smatram da je fenomenalna u ulogama koje igra. I štaviše, iza njenog talenta krije se tako šarmantna i bistra osoba”, rekao je Nicolas Ghesquière, kreativni direktor ženske linije u Louis Vuittonu od 2013. godine.

Kao dokaz njihovog prijateljstva, Saoirse je u decembru 2023. pratila Ghesquièrea na jednom gala događaju gdje je nosila elegantni bijeli Louis Vuitton top i odgovarajuću prozračnu, lepršavu plisiranu suknju, dok se na filmskom festivalu Sundance ovog januara, na premijeri svog filma The Outrun, koji je i producirala, pojavila u kombinezonu s potpisom istog brenda.

Inače, ovu izuzetnu mladu glumicu gledat ćemo i u Blitzu, istorijskoj drami Stevea McQueena čija se radnja dešava u vrijeme bombardovanja Londona u Drugom svjetskom ratu.

 

Latest Posts

Raport

spot_img