spot_img

Nedavno objavljeno

Iskusite sve benefite beskontaktnih plaćanja sa Mastercard mobilnim novčanikom

Kako vi zamišljate savršeno popodne? Kafa s prijateljima u omiljenom kafiću, šoping, kupovina namirnica za sutrašnji ručak... Uz vas je sve vrijeme, naravno, vaš pametni telefon. Uz pozive, dopisivanje, društvene mreže, on vam može poslužiti i za mobilna plaćanja koja su prilika da izvučete maksimum iz svoje potrošnje.

Znate li da korištenjem mobilnih novčanika, osim poboljšanja svog životnog stila, možete ostvariti i povrata novca? Ako tokom novembra i decembra kod domaćih trgovaca pet puta platite mobilnim novčanikom u koji ste dodali svoju debitnu ili kreditnu Mastercard karticu, možete ostvariti cashback do 5 KM. Do kraja godine možete ostvariti povrat od ukupno 15 maraka, jer jedan korisnik može ostvariti do tri povrata novca.

Potrebno je da imate Mastercard karticu banke koja je omogućila mobilna plaćanja i da instalirate aplikaciju novčanika u koju unesete podatke sa kartice, prateći upute i spremni ste za plaćanje uz benefite.

U promotivnoj kampanji u BiH učestvuju sve kreditne i debitne Mastercard kartice fizičkih lica izdatih od strane jedne od sljedećih banaka u Bosni i Hercegovini: UniCredit Bank d.d. Mostar, UniCredit Bank a.d. Banja Luka, Raiffeisen Bank d.d. BiH, NLB Banka d.d. Sarajevo, NLB Banka a.d. Banja Luka i ProCreditBank d.d. Sarajevo.

Osim što možete ostvariti cashback, plaćanje mobilnim novčanikom više je od pukog dobijanja nagrada. To je i pametan finansijski i funkcionalni potez. Praćenjem svoje potrošnje putem aplikacija za mobilni novčanik stječete uvid u svoje kupovne navike, kontrolu trošenja novca i učinkovito upravljanje finansijama, a uz to svaku svoju kupovinu činite bržom i efikasnijom.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img