spot_img

Nedavno objavljeno

Ryan Tedder iz benda OneRepublic koristi Galaxy Buds2 Pro slušalice za novu verziju pjesme „Counting Stars“

Da bi proslavio desetogodišnjicu izlaska hit pjesme „Counting Stars“, trostruki dobitnik nagrade Grammy, tekstopisac, producent i lider benda OneRepublic Ryan Tedder je koristio Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalice da bi završio remasterovanu verziju ove pjesme koja je objavljena prije nekoliko dana.  

„Kada u studiju slušam pjesme kao što je „Counting Stars“, čujem ih na profesionalnim zvučnicima. Čim sam počeo da pravim novu verziju ove pjesme, bilo mi je veoma bitno da izađem iz studija i doživim iskustvo slušaoca“, rekao je Tedder. „Zahvaljujući svojim Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalicama sam mogao da preslušam svaku verziju pjesme tačno onako kako će je naši fanovi čuti i siguran sam da će se slušaocima dopasti ova nova verzija jednako kao i meni.“

Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalice su napravljene i za ljubitelje i za autore muzike, uz profesionalni Hi-Fi 24-bit Audio za visokodinamični raspon i kristalno čistu rezoluciju zvuka. Samsung novi savršeni kodek (SSC HiFi) i novi koaksijalni dvosmjerni zvučnik su obavezni za prelaz između pjesama bez pauze i bogatiji zvuk. Pored toga, korisnici mogu da podese equalizer preko Galaxy Wearable aplikacije za slušanje po svojoj mjeri. Aktivno eliminisanje buke čini slušanje još imersivnijim, a kada korisnici žele da budu svjesni svog okruženja, ambijentalni zvuk je tu da uključi dio vanjskog svijeta bez uticaja na kvalitet zvuka.

Od profesionalaca iz muzičkog svijeta kao što je Ryan Tedder do standardnih slušalaca koji uživaju u muzici, Galaxy Buds2 Pro  nude ono što slušaoci traže od bežičnog audio iskustva. Zahvaljujući ergonomičnom dizajnu, Galaxy Buds2 Pro slušalice su male, lagane i savršeno prianjaju uz uho, tako da korisnici mogu da ih nose svuda i uživaju u muzici, pozivima i zabavi na pravi način kad je zvuk u pitanju.

„Remasterovana verzija pjesme „Counting Stars“, koju je Ryan Tedder napravio koristeći Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalice, pravi je primjer posvećenosti kompanije Universal Music Group for Brands kako se za unapređivanje brendova mogu primijeniti moć muzike i kulture. Ovo partnerstvo dokazuje bezgranične mogućnosti koje nastaju kad se kreativnost poveže sa najsavremenijom tehnologijom“, izjavila je Naomi Mekman, izvršna potpredsjednica za strateški marketing i globalna partnerstva u kompaniji Universal Music Group.

Klikom na link možete da saznate šta je Ryan Tedder rekao o ovom projektu:

a na sljedećem linku poslušajte pjesmu

Latest Posts

Raport

spot_img