spot_img

Nedavno objavljeno

Uz Pepco, vaš dom postaje oaza stila i udobnosti

Dom nije samo prostor u kojem živimo, već je to mjesto koje odražava naš stil i našu osobnost. To je mirna luka u koju dolazimo nakon napornog radnog dana, oaza kojoj se uvijek rado vraćamo nakon putovanja i u kojem želimo da nam je udobno. Stoga, kada opremamo svoj dom bitno je da, osim udobnog namještaja, izaberemo dekorativne elemente koji će savršeno odgovarati našem životnom prostoru, a za pravi spoj funkcionalnosti i estetike potrebno je znati i gdje potražiti prave dodatke.

Za svakoga ponešto

Novootvorene prodavnice Pepco lanca nude upravo to – dodatke za uređenje doma za svačiji ukus. Naime, nakon što je osvojio mnoga srca širom Evrope, donoseći kvalitetne proizvode za kuću po pristupačnim cijenama, Pepco je sada stigao i u Bosnu i Hercegovinu! Odjel za kuću i dom nudi široku paletu proizvoda koji će pretvoriti vašu svakodnevnicu u pravu malu oazu.

Neovisno o tome želite li osvježiti dnevnu sobu, kupatilo ili balkon, Pepco ima sve što vam treba. Od udobnih jastuka i prekrasnih zavjesa do svježeg dekora za vaše zidove, njihova kolekcija kućnih dekoracija će vam pomoći stvoriti prostor s karakterom.

Za ljubitelje kuhanja, Pepco nudi širok izbor kuhinjskog pribora i posuđa koji će olakšati svaku pripremu jela. Bilo da ste iskusni kuhar ili tek početnik, ponuda u ovim prodavnicama će vas inspirisati i probuditi želju da ugostite porodicu i prijatelje. Sigurni smo da će se oduševiti dekorativnim priborom i posuđem za serviranje.

Izabrali smo za vas

Zavirili smo u Pepco prodavnicu u Sarajevu, te vam predstavljamo proizvode koji su nama privukli pažnju i koje preporučujemo za kupovinu. Vjerujemo da nijedna žena neće ostati ravnodušna na dekorativne komade koje smo izdvojili, a naročito na nježne boje i kvalitetne materijale.

Dekorativni predmeti u nijansama bež i pink boje mogu transformisati svaki prostor u oazu topline, udobnosti i veselja. Bež nudi neutralnu osnovu koja stvara osjećaj prozračnosti i harmonije, dok pink dodaje dozu energije i živosti. Kombinacija ovih boja stvara ravnotežu između umirujuće elegancije i svježeg entuzijazma, čineći prostor ugodnim i privlačnim za boravak.

Ukoliko ste neko ko uživa u jutarnjem ispijanju kafe onda sigurno volite i da šoljica iz koje je pijete bude baš po vašem izboru i ukusu. To će učiniti i vašu kafu ukusnijom, a trenutke u kojima uživate u svom omiljenom napitku još više opuštajući i ljepši.

Ukoliko želimo da nam ugođaj ispijanja jutarnje, ili bilo koje druge, kafe bude pravo opuštajuće iskustvo onda je mirisna svijeća pravi izbor za osvježenje prostorije. Jesen dolazi ubrzo, a one su tada esencijalni dodatak svakom domu.

Ugodno, lijepo i korisno

Ako ste prevazišli stare kutije za odlaganje stvari, set kutija koji ćete pronaći u Pepco prodavnicama idealan je za skladištenje odjeće, modnih dodataka, pa i igračaka, a čak će i lijepo izgledati izložen u bilo kojoj prostoriji u kući.

Noćni ormarići zaslužuju lijepu lampu uz koju ćete se ušuškati i čitati knjigu ili gledati omiljenu seriju prije spavanja. Naš izbor je upravo ova koja se savršeno uklapa u svaki životni prostor.

Uz set kašika za kuhanje koji smo pronašli i u najvećim “antitalentima” će se probuditi iskrena želja za pripremanjem jela. Set od bambusa možete izložiti na zid kako biste ukrasili vaše kuhinjske pločice, a bit će izdržljiv i služit će za pripremanje mnogobrojnih ukusnih jela.

Posjetite Pepco prodavnicu ili istražite njihovu online ponudu da se inspirišete. Neka vaš dom postane izraz vašeg stila i opuštanja, uz proizvode visokog kvaliteta i pristupačne cijene koje nudi Pepco.

Aktuelni katalog možete pogledati na: https://pepco.ba/letak/, a možete ih pratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Latest Posts

Raport

spot_img