spot_img

Nedavno objavljeno

Jeste li dobra prijateljica?

Dobre prijateljice jedan su od najvažnijih sistema podrške koje imamo u životu. Prijateljice nam pružaju utjehu u teškim trenuciama, vesele se s nama, tu su da nam pruže podršku, ljubav i prihvaćanje.

Sigurno smo da jako cijenite svoje najbolje prijateljice, a jeste li se ikad zapitali jeste li i vi njima dobra prijateljica?

U nastavku smo izdvojili neke znakove da ste i sami prijateljica za poželjeti.

Prihvaćate

Svoju prijateljicu volite baš onakvu kakva je. Prihvaćate njezine mane i hirove. Svjesni ste toga da ih svi imamo i ne želite je mijenjati samo zato da bi bila sličnija vama. Druga strana s vama može biti i čudna zabavna i imati svoje mušice bez da se zbog toga osjeća loše.

Iskreni ste

Prijateljice bi u pravilu uvijek trebale biti iskrene jedne prema drugima. Povremena sitna laž kako se nekoga ne bi povrijedilo je prihvatljiva, ali važno je uvijek biti iskren oko bitnih stvari. Iskrenost je temelj dobrog prijateljstva.

Pouzdani ste

Dobra prijateljica je neko na koga se možemo osloniti, ko je tu za nas kada ga trebamo. Jednostavno je – prava prjateljica s nama je u dubru i zlu.

Prema prijateljima se odnosite s poštovanjem

Prijateljstvo jednostavno ne može biti dobro bez međusobnog poštovanja. Prijatelji se ne moraju uvijek slagati oko svega niti dijeliti ista mišljenja, ali pravi prijatelj poštuje tuđe mišljenje čak i kad se ne poklapa s njegovim.

Ne osuđujete

U pravilu, prijatelji ne osuđuju jedni druge. Drugoj strani trebate biti osoba kojoj će se obratiti bez straha da ćete je u startu osuditi zbog nekog postupka.

Latest Posts

Raport

spot_img