spot_img

Nedavno objavljeno

GRAND KAFA UVODI INOVACIJE U KORISNIČKO ISKUSTVO UZ PRIMJENU NAPREDNIH AI ALATA

Na Sarajevo Film Festivalu, Grand kafa pokrenula je dizajnerski konkurs na inovativnoj AI platformi i omogućila svim korisnicima da kreiraju jedinstveni dizajn šoljice

Grand kafa, lider na tržištu svježe mljevene kafe u regionu, i jedan od vodećih brendova Atlantic Grupe, ponovo je napravila korak dalje u segmentu inovacija i podrške umjetničkim poduhvatima. Kao dugogodišnji ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala, ponosno je predstavila još jedan novitet koji potvrđuje viziju kompanije o značaju kreiranja izuzetnog korisničkog iskustva i isticanja kreativnosti.

U julu 2023. godine otvoren je konkurs za dizajn festivalske šoljice, i to ne samo za afirmirane dizajnere, već i za sve one koji žele da iskažu svoju kreativnost i eksperimentišu u svijetu dizajna. Putem Grand kafa web sajta, brend je predstavio revolucionarnu integraciju web nagradnog konkursa i vještačke inteligencije, uključujući Open AI alate ChatGPT i Dall-E, omogućavajući svim korisnicima da se okušaju u kreiranju originalnih umjetničkih djela koristeći Grand kafa brend elemente i sopstvenu kreativnost.

Ovaj inovativni pristup i korištenje AI tehnologije omogućio nam je da prikupimo preko 1500 jedinstvenih radova iz regiona. Stručni žiri je pažljivo izabrao osam finalista koji su se takmičili za prestižnu titulu pobjednika, koja je pripala Jovani Kecman. Grand kafa nije ostavila odluku isključivo u rukama stručnjaka – svi njeni ljubitelji i poštovaoci filma glasali su za svoje omiljeno kreativno rješenje direktno na Grand kafa platformi. Na taj način, dobili su priliku da učestvuju u odabiru finalnog dizajna koji će krasiti festivalsku šoljicu Sarajevo Film Festivala 2024.

Takođe, tokom trajanja SFF-a, svi posjetioci su uživali u programu „Grand kafa sa…“, u kojem su organizatori razgovarali sa mnogim poznatim licima iz filmske industrije. Za dobar početak prvog dana festivala, organizovan je i doručak za mlade talente i novinare uz šoljicu omiljene kafe, koju su prisutni mogli da degustiraju i u Festivalskom kafiću, centralnom mjestu svih događanja.

Postavljajući visoke standarde u domenu inovacija i kreativnosti, baš kao što je to slučaj i sa proizvodima brenda na tržištu, kompanija nastoji da podržava mlade umjetnike i filmsku sferu u cilju posvećenosti kulturnom razvoju zajednice. Grand kafa nastavlja svoju putanju ka daljim uspjesima, na kojoj ostaje sinonim za inovativnost i kvalitet na tržištu.

Grand kafa – i miris i ukus i uživanje u dobrom filmu!

 

Latest Posts

Raport

spot_img