spot_img

Utisci sa IQOS TOGETHER X događaja Pravac Modrac!

Nakon svih uzbuđenja, nakon ovog posebnog IQOS Together X iskustva, koje reflektira duh zajedništva i radosti, a koje je dosad obišlo Mostar, Banja Luku, Zenicu i Tuzlu, šta reći osim smo jedva čekali veliku završnicu u glavnom gradu Bosne i Hercegovine!

spot_img

Napisala i slikala: Mersiha Drinjaković

Teško ribu u vodu natjerat – ovako bi u najkraćem glasio moj „izgovor“ zašto sam se našla u novoj avanturi  zahvaljujući IQOS Together X događajima. Nakon Mostara koji mi je bio potpuno otkrovenje zbog drugačijeg koncepta, namjerila sam se na Tuzlu koji također, mislila sam, odlično poznajem. Ali, ništa nije onako kako izgleda. U gradu na zrnu soli nas je čekao novi i neponovljiv doživljaj čiji se koncept zasnivao na – buđenju umjetničke žice.

Naime, nakon ukusnog doručka u restoranu En Vie posjeli smo u autobus i pravac – Modrac. U prirodi, u prekrasno uređenoj vili sa ogromnim bazenom – uslijedilo je iznenađenje – sad ćemo vas zamoliti da naslikate autoportrete u bojama IQOS-a. E to je bilo zabavno zahvaljujući Adni Ahmedić i Alisi Čaber iz sarajevske kreative koja djeluje pod imenom Kutcha – njih dvije su uz motivirajući pristup u kojem niko od „umjetnika“ ne može pogriješiti napravile odličnu atmosferu u kojoj smo stvarali vlastita umjetnička djela koja nam sad krase zidove. Adna, Alisa, hvala vam!

Nastavak dana donio nam je osvježenje na bazenu, ples, muziku, druženje, sve ono što  IQOS Together X experience i podrazumijeva okupljaljući nas po neobičnim mjestima i otkrivajući nam ljepote BiH na nesvakidašnji način.

U Zenici nisam bila ali koliko sam čula, bilo je odlično! Tamo su se, na stadionu Kamberovića Polje u Zenici, IQOS korisnici okupili na neobičnoj, ali uzbudljivoj utrci formule. Takmičili su se u drvenim bolidima koje su sami izradili, dodajući dozu maštovitosti u cijelu avanturu. Timovi su razvijali i vlastiti branding, stavljajući naglasak na timski duh i uživajući u puno smijeha i zabave tokom cijelog popodneva. Navečer su se zajedno okrijepili ukusnom večerom u Gradskoj kafani, razmjenjujući dojmove i sklapajući nova prijateljstva.

Šta reći nakon svih uzbuđenja, nakon ovog posebnog IQOS Together X iskustva, koje reflektira duh zajedništva i radosti, a koje je dosad obišlo Mostar, Banja Luku, Zenicu i Tuzlu, šta reći osim da smo jedva dočekali veliku završnicu u glavnom gradu Bosne i Hercegovine!

 

 

Možda vas zanima

Stay Connected

108,938LikesLikes
4,887SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img