spot_img

Kao suvenir sa sarajevskog aerodroma ponesite modne dodatke brenda Dresscode

U novoizgrađenom terminalu Međunarodnog aerodroma u Sarajevu otvorena je prodavnica vodećeg bosanskohercegovačkog modnog brenda Dresscode.

spot_img

Tako da ukoliko ste krenuli na poslovni put, a zaboravili npr. kravatu, odaberite novu sa etiketom domaćeg brenda i garantujemo da će vam uskoro postati omiljena.

„Nova prodavnica Dresscodea otvorena je na terminalu B sarajevskog aerodroma s namjerom da se našoj dijaspori i turistima pojednostavi prilika da dođu do jedinstvenog domaćeg proizvoda, kojeg mogu ponijeti kao poklon ili suvenir kada krenu iz naše zemlje. Razmišljali smo i o poslovnim ljudima, kupcima Dresscodea, koji u žurbi pakovanja za poslovni put zaborave nešto ponijeti ili im treba osvježenja, ali i poklon za saradnike s kojima će održati sastanak.

„Istovremeno raduje nas da ćemo biti dio širenja kapaciteta sarajevskog aerodroma, te da ćemo zajedno kvalitetom promovirati našu zemlju“, rekao je Huso Hasanović, generalni direktor brenda.

 

U trgovini koja će sadržavati limitiran asesoar modnog brenda koji zahvaljujući svojoj kvaliteti doživljava ekspanziju na tržištu, moći ćete odabrati kvalitetan poklon za vaše poslovne saradnike, rodbinu ili prijatelje, a turisti i dijaspora suvenir koji će vječno trajati i podsjećati na dragu BiH.

U toku je i aktuelna akcija od 70 posto na kompletan asortiman Dresscode, pa čak i na kolekciju koja nosi potpis jednog od najboljih bh. košarkaša i reprezentativaca Dzanana Muse.

Budite šik i elegantni i iznad oblaka!

 

Možda vas zanima

Stay Connected

108,938LikesLikes
4,887SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img