spot_img

Nedavno objavljeno

Ljetne vreline istopile cijene i do 70 posto u prodavnicama Dresscodea

Pravi momenat da zablistate u novim modnim komadima

Od vrelina sve se topi, pa tako i cijene u Dresscode trgovinama u Sarajevu i Tešnju. Tako da ukoliko trebate obnovu ormara, a brine vas trošak ljetovanja uz to, obradovat će vas da su cijene u prodavnicama omiljenog bosanskohercegovačkog modnog brenda snižene čak 70 posto! Pravi momenat i da na odmoru zablistate u novim komadima energične i smjele kolekcije Dresscodea.

Pravi momenat da zablistate u novim modnim komadima

Odijela, haljine, majice ili jeans, modni dodaci, apsolutno sve je sniženo. Potražite elegantna odijela ili sportske komade koji omogućavaju izuzetnu lakoću pokreta s potpisom jednog od najboljih bh. košarkaša, igrača španskih Kraljeva, Džanana Muse!

Pravi momenat da zablistate u novim modnim komadima

Bilo da vam je potrebno nešto novo za posao, ljetne festivalske noći u gradu, korporativna druženja ili opuštena druženja, kolekcija proljeće/ljeto 2023. opravdat će sva vaša očekivanja jer, iskreno, izgledat ćete nepogrešivo obučeno i na poslu i u šetnji nakon njega. I sam moto kolekcije „dinamika, energija i sloboda pokreta“ kaže baš ono što se osjeti u zraku.

Posjetite Dresscode trgovine u ARIA Mallu i Bingo City Centru u Sarajevu, ili u Mega Mallu u Tešnju i doživite nezaboravno iskustvo profinjene kupovine s brendom koji na kupce misli kako kvalitetom tako i stilom.

Latest Posts

Raport

spot_img