Nedavno objavljeno

Dresscode otvorio trgovinu u najvećem tržnom centru u BiH: Domaći modni brend svjetskog glasa

Jedan od najvećih tržnih centara u Bosni i Hercegovini Mega Mall otvorio je vrata za svoje kupce u mjestu Usora kod Tešnja, a među brojnim svjetskim brendovima koji se mogu naći u njemu, rame uz rame stao je i bosanskohercegovački modni brend Dresscode.

Ljubitelji mode i dobrog stila iz Tešnja i okoline sada će moći oblačiti jedinstvene luksuzne komade odjeće sa etiketom „made in BiH“ čije je zaštitno lice odnedavno jedan od najboljih bh. košarkaša i reprezentativaca Džanan Musa.

„Osluškivali smo potrebe tržišta i odlučili da ‘Dresscode’ bude lakše dostupan ljudima iz ovog kraja i okoline, poznatim po svojim poslovnim uspjesima, kojima su modni komadi koje mi nudimo poput radnog odijela. Na svom putu ka uspjehu i oni će tako moći pronositi glas o domaćem brendu vrhunske kvalitete, te ćemo skupa rasti i graditi našu BiH“, rekao je povodom otvorenja trgovine Huso Hasanović, direktor Dresscodea.

U trgovinama Dresscode, brenda svjetskog glasa, možete pronaći moderne i privlačne komade inspirirane samosvjesnim i entuzijastičnim poslovnim ženama i muškarcima koji se ne boje izraziti sebe, stoga ne čudi što je ovaj brend sve prepoznatljiviji među štovateljima dobrog stila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dresscode (@dresscodebh)

S obzirom na to da se bliži sezona matura i vjenčanja, u Dresscodeu možete pronaći unikatne kolekcije odijela s pečatom Džanana Muse, kao i druga savršeno krojena odijela i košulje po 30 posto nižim cijenama.

Pored odijela, uskoro će kolekcija s pečatom Džanana Muse biti upotpunjena i sportskim komadima poput dukserica i ostalih dodataka.

 

Latest Posts

Raport

spot_img