Nedavno objavljeno

Najtraženiji tonovi ovog mjeseca su zemljani

Boja mahovine, čokoladno smeđa, tamnosmeđa i boja senfa spadaju u kategoriju zemljanih tonova, koji u naš prostor donose toplinu i udobnost

Piše: Emina Hadžić, dizajnerica interijera

Raznovrsne palete boja, prirodne nijanse i zemljani tonovi u kombinaciji djeluju opuštajuće i bezvremenski. Bogati spektar tonova će svaki interijer učiniti toplim i ugodnim za život te pružiti osjećaj snage i stabilnosti.

Proljetno vrijeme potaknulo nas je na razmišljanje o harmoniji koja vlada u prirodi, a to nam je ujedno bila i inspiracija za kolekciju prošaranu bogatom paletom boja zemljanih tonova i s obiljem jakih tekstura.

Zemljani tonovi s nijansama hladne zelene boje, koja podiže energetsku kvalitetu / Pinterest

Implementacijom zemljanih tonova u prostore unosimo željeni mir i osjećaj sigurnosti u životnu svakodnevicu. Biofilni koncept obogatite senzualnim detaljima i teksturama kako biste dobili opuštajući ambijent. Pobornik sam neočekivanih kombinacija. Postavite baršunaste trpezarijske stolice na bogato tkani klasični tepih, a zatim  prostoriju osvježite sitnim dodacima. Vjerujem da i najobičniji komad, jednom oživljen u prostoru, zaslužuje biti viđen, pa makar to bila i kanta za otpatke.

Zemljani tonovi u spavaćoj sobi/Pinterest

Opuštajuće oaze mogu se kreirati i kombiniranjem svestranih zemljanih tonova s nijansama hladne zelene boje, koja podiže energetsku kvalitetu. Uz neutralne tonove vrlo dobro se kombinira i smirujuća mornarsko plava nijansa, a dobar izbor svakako će biti i spoj s dodacima boje lavande.

Kuhinja u nijansama smeđe boje / Foto: Pinterest

Latest Posts

Raport

spot_img