NaslovnicaRaportPromoDoris Dragović 8. marta u Domu mladih u Sarajevu

Doris Dragović 8. marta u Domu mladih u Sarajevu

Iako se danima traži ulaznica više za koncert Doris Dragović, organizatori javljaju da je online kontigent  ulaznica već odavno rasprodan, kao i VIP zona, te da je ostao jako mali broj ulaznica za parter zonu na blagajni Doma mladih i BKC-a.

To se i očekivalo od ovog koncerta, jer ipak popularna dalmatisnka diva dolazi u Sarajevo nakon dugih 20-ak godina. Organizatori dodaju kako su sigurni da na novi koncert publika neće morat čekat ovako dugo vremena, te da će zbog velikog interesa uskoro ponoviti koncert.

Ni sama Doris ne krije radost zbog dolaska u Sarajevo. Ovom prilikom rekla je: “Ljudi moji dragi kako se samo radujem, kako sam uzbuđena i sretna zbog susreta sa sarajevskom publikom, a tek blagoslovljena da radim ono što istinski volim. Ponesite samo osmijeh i dobru volju, a sve ostalo ćemo zajedno i uzajamno, i pismu i ples i ljubav i emocije…. Vidimo se u Domu mladih 08.marta!”

Partneri koji su podržali realizaciju koncerta su: BH Telecom, Sarajevski kiseljak, Triglav osiguranje, Somersby, Lampica, hotel Colors inn, te Dresscode.

Doris koja je podsjetimo se krajem prošle godine priredila spektakl u splitskoj Spaladium Areni, zasigurno će i u Domu mladih napraviti atmosferu i ugođaj za pamćenje.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno

spot_img