Nedavno objavljeno

Otvorena dm prodavnica u TC West Gate

Vrijedna donacija Institutu za razvoj mladih KULT

Kompanija dm pripremila je brojna iznenađenja i poklone svim kupcima povodom otvorenja nove dm prodavnice u TC West Gate, na adresi Mostarsko raskršće 10, čime prodajna mreža drogerijskog lidera u BiH sada broji 86 prodavnica, od kojih je 17 u Sarajevu. U ugodnom ambijentu moderno opremljenog prodajnog prostora ukupne površine od 374m2 kupci mogu potražiti željene proizvode iz  bogatog dm asortimana za cijelu porodicu, od onih iz segmenta njege i ljepote, zdrave ishrane, proizvoda za održavanje higijene domaćinstva do proizvoda iz asortimana za bebe i djecu.

Svi kupci, na dan otvorenja, na poklon su dobili ceker, a za kupovinu u iznosu od 30 KM i više na kasi ih je čekao mali znak pažnje, dok su za potrošenih 50 KM i više na poklon dobili dm kišobran. Osim navedenih pogodnosti, u periodu od 9.2. do 11.2.2023. godine, svi kupci ostvaruju popust od 15% na ukupnu kupovinu.

Donacija u iznosu od 5.000 KM

Početak rada prodavnice, kompanija dm je obilježila i donacijom u iznosu od 5.000 KM Institutu za razvoj mladih KULT koji još od 2002. godine postoji sa misijom da razvija i zagovara pravna i druga strateška rješenja te da gradi i jača kapacitete udruženja i vlasti u BiH, s ciljem uspješne i održive politike prema mladima.

„Institut za razvoj mladih KULT može se pohvaliti vrlo uspješnom saradnjom sa kompanijom dm drogerie markt BiH, koja se mnogo puta dokazala kao društveno odgovorna kompanija u Bosni i Hercegovini. Zahvaljujemo se na prepoznatom potencijalu, uspješnim zajedničkim rezultatima i želji za nastavkom saradnje koja je iskazana ovom donacijom. Dio donacije bit će iskorišten za kupovinu higijenskih proizvoda koji su nam svakodnevno potrebni kao organizaciji koja ima više od 40 uposlenih, a drugi dio za nabavku uredskog namještaja. Na taj način ćemo uštedu koju budemo ostvarili kroz ovu donaciju moći uložiti u aktivnosti našeg Obrazovno-razonodnog centra za mlade SPAJALICA“,  poručila je Razija Zukanović iz Odjela za odnose s javnostima u Institutu za razvoj mladih KULT.

U ime kompanije dm donaciju je uručila menadžerica područja, Ruzmira Muratbegović koja je tom prilikom izjavila: „Prilikom svakog  novog otvorenja, bilo da se radi o potpuno novoj ili preuređenoj prodavnici, dm uvijek podržava lokalnu zajednicu, gradeći prijateljski i partnerski odnos. Veliku podršku u tome nam pružaju i naši kupci, te želim da im se zahvalim i da ih pozovem da nastave biti uz nas i uživaju u širokom izboru proizvoda po UVIJEKPOVOLJNO cijenama i brojnim pogodnostima koje ostvaruju uz dm active beauty program lojalnosti i digitalnu karticu, te novu ‘Moj dm’ aplikaciju.”


 Nagradna igra  

Povodom početka rada, dm je za sve kupce priredio i nagradnu igru koja će trajati do 16.2.2023. godine. Oni najsretniji će osvojiti jednu od tri vrijedne nagrade: Prva je Gorenje frižider side by side, druga je mobitel Xiaomi Redmi 9c, a kao treću nagradu dm je pripremio 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 50 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice u TC West Gate, na adresi Mostarsko raskršće 10, je od ponedjeljka do subote od 09:00 do 21:00 sat, dok je nedjeljom i praznicima zatvorena.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img