Nedavno objavljeno

Uz Bespoke Infinite Line frižidere vaš dom dobija dodatnu vrijednost

Kada razmišljamo o svojoj kuhinji iz snova, najčešće nam je na umu organizovan, moderan i protočan prostor. Ali zašto se ograničiti samo na to? Samsung je predstavljanjem najnovije linije Bespoke Infinite Line omogućio da iskoračimo izvan granica i otkrijemo svijet izvanvremenskog stila i modularnog dizajna koji se lako uklapa u svaki dizajn. Nova linija frižidera ne samo da olakšava naše svakodnevne poslove u kuhinji, već svakom domu daje dodatnu vrijednost i luksuz.

Dizajn koji ne izlazi iz mode

Doba standardnih kućanskih uređaja je prošlo. Dobro došli u moderno domaćinstvo u kojem se svakodnevno kuhaju i pripremaju obroci u okruženju koje inspiriše. Za usklađivanje nijansi ne treba brinuti jer Bespoke Infinite Line frižider uz jednostavne linije i glatke površine ima sivo-bež boju i elegantne ivice u boji starog zlata.

Neprolazna estetika praćena je vrhunskom izdržljivošću, što omogućava da frižider koristite kao centralni segment kuhinje i ostatak dekora prilagođavate njemu, posebno ako osmišljavate svoju kuhinju iz snova od početka. Usklađivanje drugih uređaja s ovim dizajnom koji ne izlazi iz mode je lakše nego ikada, a posebno zanimljiv je senzor za automatsko otvaranje vrata koji je ugrađen sa strane.

Sloboda da uređujete svoju kuhinju u skladu s dizajnom i izgledom koji vam se dopada sada je podignuta na viši nivo jer na jednoj strani imate funkcije za maksimalnu ljepotu korištenja, a na drugoj besprijekorno uklapanje u ostatak moderne kuhinje kakvu priželjkujete. AI Energy Mode brine se za automatsko smanjenje potrošnje električne energije.

Somelijer u vašoj kuhinji

Dostupan u opciji frižidera, zamrzivača ili vinskog frižidera, Bespoke Infinite Line otporan je na ogrebotine i udubljenja, ali i tragove i mrlje. Njegova unutrašnjost pruža mnogo svjetla svakom uglu zahvaljujući posebnoj rasvjeti na okviru i policama. Sa kapacitetom frižidera i zamrzivača od 805 litara, a vinskog podruma s kapacitetom za 101 bocu, sadrži i AutoFill Pitcher opciju, odnosno posudu za vodu s automatskim punjenjem koja omogućava da jednostavno i u svakom trenutku pristupite hladnoj i svježe filtriranoj vodi. Dual Auto Ice Maker omogućava da birate želite li kuglice ili kockice leda za svoj napitak.

Sa dva temperaturna načina rada, ovaj inovativni frižider omogućava da vaša hrana duže bude svježa, sačuva svoj prirodni okus i teksturu. Među posebno zanimljivim funkcijama aplikacije SmartThings je Sommelier at Home, koja omogućava analiziranje etikete na boci vina u vinskom odjeljku i pruža detalje o optimalnim uslovima za njeno čuvanje. U kombinaciji sa funkcijom SmartThings Cooking, preporučuje savršenu hranu za kombinovanje s vinom za idealnu večeru.

Ovaj vrhunski frižider na evropsko tlo stiže u 2023. godini, a svijet Bespoke uređaja možete otkriti klikom na: https://www.samsung.com/ba/home-appliances/bespoke-home/.

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport

spot_img