Nedavno objavljeno

Kupovinom omiljenog bh. modnog brenda osvojili vrijedne nagrade

Svi koji su u žurbi prazničnog raspoloženja zamijetili i poželjeli kupiti spektakularne modne komade zimske kolekcije Bold & Beautiful domaćeg modnog brenda Dresscode obradovat će informacija da se po njih mogu vratiti i obnoviti svoju garderobu željenim komadima do 50 posto nižim cijenama.

Kupovinu u trgovini Dresscode u sklopu Bingo City Centra u Sarajevu nisu propustili ni zaposlenici Asa i Prevent grupacije, te poslovni saradnici i prijatelji brenda sa etiketom Made in BiH, gdje su tokom organiziranog Family Daya birali novo ruho za posao ili druge prilike degustirajući tople napitke iz Lavazzine kafeterije i slastice Mak Zare, a pritom sudjelovali u nagradnoj igri. Najsretniji su osvojili zaslužene trenutke odmora – spa vikend u hotelu Termag na Jahorini, spa day u Swisshotelu i testnu vožnju Porscheom.

No i bez osvojenih nagrada, nakon Family Daya svi su izašli kao dobitnici – s modnim komadima iz kolekcije u kojoj je svako pronašao nešto za svoj ukus, a najbolje od svega – kvalitetne proizvode koje su napravile njihove radne kolege u BiH.

Latest Posts

Raport

spot_img