Nedavno objavljeno

Za Dan žena u Sarajevu dugoočekivani koncert Doris Dragović!

Nakon brojnih upita i velike želje fanova, koncert Doris Dragović napokon će se održati i u Sarajevu. Legendarna splitska pjevačica već je dugih 40 godina na domaćoj sceni, a njezini hitovi i dalje ne blijede.  A poslije dugih 20-ak godina, konačno će ponovno zapjevati u Sarajevu i to baš 8.marta, na Dan žena, Sarajlije će razveseliti koncertim spektaklom u Domu mladih.   Istinska dalmatinska diva, miljenica cijele regije i žena čiji su koncerti svojevrsne glazbene priče, još jednom će opravdati sve dodijeljene epitete koji ju prate 4 desetljeća.

Njezina bogata glazbena karijera, čiju obljetnicu je nedavno proslavila koncertom u prepunoj Spaladium Areni u rodnom Splitu, zadivljuje i ne ostavlja ravnodušnim. Doris Dragović jedna je od najdugovječnijih dama na estradi, a ljubavne balade postale su njezin zaštitni znak. Hitove znaju generacije koje se u njezino vrijeme još nisu ni rodile, a potvrđuju to gomile na svakom njezinom novom koncertu, gdje se uglavnom dogodi gotovo eruptivna energija.

Svi ljubitelji Dorisinog glazbenog puta, imat će priliku 8.marta u Domu mladih zapjevat uživo s njom neke od bezvremenskih hitova poput  “Malo mi za siću triba”, “Željo moja”, “Neću propast ja”, ‘Jedini’, ‘Krivi ljudi’, ‘Zemlja i stina’, ‘Dajem ti srce’, ‘Marija Magdalena’, ‘Brod za nabolje’…

Doris se veseli ponovnom susretu sa Sarajevom, a posebno joj znači susret s publikom iz ovih krajeva s kojima se nije dugi niz godina susrela, barem ne na pozornici u Sarajevu. Kao i uvijek donosi dušu i srce puno ljubavi, svoje najveće hitnove i dva sata pjesme, plesa i zabave.

Partneri koji su podržali koncert su: Sarajevski kiseljak kao službena voda, Triglav osiguranje, Somersby, Lampica, Dresscode i hotel Colors INN.

Ulaznice za ovaj koncert od danas su u prodaju na blagajni Doma mladih i putem sustava kupikartu.ba, a određeni kontigent ulaznica pušten je u prodaju po promo cijeni za one najbrže. Koncerti Doris Dragović uvijek se rasprodaju munjevitom brzinom, a organizatori ističu da su sigurni da će to i ovoga puta biti slučaj, stoga osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.

Latest Posts

Raport