spot_img
NaslovnicaVIJESTITechnoQualcomm najavljuje Samsung kao zvaničnog partnera Snapdragon Pro Series turnira

Qualcomm najavljuje Samsung kao zvaničnog partnera Snapdragon Pro Series turnira

  • Najveća svjetska liga u mobilnom e-sportu u više kategorija, Snapdragon Pro Series, koristit će Samsung Galaxy uređaje sa Snapdragon platformom na turnirima Snapdragon Masters 2024. godine
  • Snapdragon Pro Series će koristiti Samsung uređaje u više regiona: Sjevernoj Americi, Indiji, Evropi, Bliskom istoku i sjevernoj Africi i pacifičkoj Aziji.

Qualcomm Technologies je objavio da je kompanija Samsung imenovana za zvaničnog partnera mobilnih uređaja lige Snapdragon® Pro Series powered by Samsung Galaxy. Takmičari u ligi Snapdragon Pro Series na nivou Mobile Challenge i Mobile Masters će ekskluzivno koristiti Samsung Galaxy uređaje sa Snapdragon platformom za izabrana takmičenja, počevši od finala takmičenja Snapdragon Pro Series Mobile Challenge na DreamHacku u Valenciji.

„Posvećeni smo tome da obezbijedimo Samsung Galaxy uređaje visokih preformansi sa Snapdragon platformom za milijarde gamera širom svijeta kako bismo promovisali druženje i takmičenje“, izjavila je Stephanie Choi, izvršna potpredsjednica i direktorica marketinga sektora za mobilno iskustvo u Samsungu. „Kao zvanični partner mobilnih uređaja lige Snapdragon Pro Series, ova najava produbljuje naše postojeće partnerstvo sa Qualcommom i predstavlja važan korak naprijed na našem putu unapređivanja mobilne tehnologije u svijetu e-sporta.“

 

„Saradnja ESL FACEIT grupe, kompanija Samsung i Qualcomma potvrđuje našu zajedničku posvećenost korjenitim promjenama u e-sportu kroz neprikosnovenu dostupnost i superiorne performanse“, izjavio je Don McGuire, viši potpredsjednik kompanije Qualcomm Technologies, Inc. i direktor marketinga Qualcomma. „Jedva čekamo da prikažemo vrhunske gaming funkcije po prvi put u mobilnom gamingu i pouzdanost Samsung uređaja sa Snapdragon platformom dok se najbolji svjetski gameri takmiče na najvećim međunarodnim turnirima u e-sportu.

 

ESL FACEIT grupa (EFG), vodeća kompanija za takmičarske igre i e-sport zabavu, već je podigla Snapdragon Pro Series na nivo jedne od najvećih globalnih liga mobilnog e-sporta u više kategorija i ističe da joj je prioritet da demokratizuje pristup takmičenjima za najnoviju i buduću generaciju strastvenih mobilnih gamera.

 

„Primjenom vodeće Samsung tehnologije i Qualcomma, EFG će nastaviti da unapređuje takmičarsko iskustvo za mobilne gamere širom svijeta“, rekao je Kevin Rosenblatt, viši potpredsjednik za ekosisteme igara u ESL FACEIT grupi (EFG). „Naše partnerstvo sa kompanijama Samsung i Qualcomm pokazuje da je sada više nego ikada telefon u džepu ulaznica za nevjerovatno takmičarsko iskustvo gaminga i da doprinosi stvaranju ere svih.“

 

Za više informacija o ligi Snapdragon Pro Series posjetite https://snapdragonproseries.com/ i pratite Snapdragon Pro Series na Facebooku, Twiteru i Instagramu.

 

*Snapdragon je zaštitni znak ili registrovani zaštitni znak kompanije Qualcomm Incorporated. Snapdragon je proizvod kompanije Qualcomm Technologies, Inc. i/ili njenih ogranaka.

Možda vas zanima

spot_img

Nedavno objavljeno