Nedavno objavljeno

IQOS BlackFriday specijalna ponuda na uređaje i aksesoare

Odbrojavamo do omiljenog shopping dana u godini. Black Friday je prava prilika da ulovimo super popuste na različite artikle i odlična prilika za kupnju blagdanskih poklona. Izazova je mnogo, ponuda je svake godine sve raskošnija, no odluka je uvijek jasna – želimo bolje.

Da lakše donesemo dobre odluke za ovaj Black Friday pobrinuo se i IQOS globalno poznat brend manje štetnih bezdimnih alternativa.

Za sve pušače koji žele da donesu bolju odluku za sebe i ljude u njihovoj okolini, kao i za postojeće korisnike, IQOS je pripremio posebnu ponudu na sve varijante bezdimnih uređaja.

IQOS ORIGINALS DUO i lil SOLID uređaji su sada dostupni po specijalnoj cijeni, a odabrani aksesoari po 50% sniženim cijenama.

Ponuda je aktuelna u periodu od 24. do 30. novembra 2022. godine na prodajnim mjestima širom BiH, kao i preko IQOS prodajnih predstavnika i IQOS.com online shop-a.


IQOS je proizvod kompanije Philip Morris koji zagrijava, a ne sagorijeva duhan, samim tim ne stvara dim, vatru ni pepeo, već samo aerosol, koji ostavlja manje neugodnih mirisa na koži, kosi, rukama, namještaju ili vozilu.
*Važno je naglasiti da iako jeste bolja opcija od nastavka pušenja cigareta, IQOS nije bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.

Latest Posts

Raport

spot_img