Nedavno objavljeno

Štićenike i uposlenike “Doma za djecu bez roditeljskog staranja” Glovo i Mama Burgers su počastili sa stotinu obroka

Svim štićenicima i uposlenicima KJU „Dom za djecu bez roditeljskog staranja“, Glovo je u saradnji sa restoranom Mama Burgers poklonio stotinu svježih obroka koje je za vrijeme ručka dostavio na njihove sve četiri lokacije u Sarajevu.

Ovo je samo početak aktivnosti koju će Glovo kontinuirano sprovoditi s različitim partnerima, što smatraju dijelom svojih društveno odgovornih aktivnosti.

Kako živimo u vremenu velike neizvjesnosti zbog globalne zdravstvene i ekonomske krize, često zaboravljamo činjenicu da u lokalnim zajednicama u kojima živimo i radimo možemo napraviti male, ali značajne pomake ukoliko bi svako od nas podijelio ono što ima sa svojim komšijama ili drugim pojedincima iz okruženja. Glovo od svog osnivanja 2015. godine svojim radom i aktivnostima podržava pojedince i zajednice kako bi osnovna dobra bila dostupna najugroženijim kolektivima. Ovog puta, naša želja je bila da razveselimo mališane “Doma za djecu bez roditeljskog staranja”, kao i sve ostale uposlenike ove ustanove. Nastavit ćemo ispunjavati našu misiju, a to je da svima omogućimo lak pristup svemu u svom gradu, uz kontinuirani održiv uticaj na ekonomiju, društvo i životnu sredinu.“, rekao je Ivan Laketa, generalni direktor Glovo BiH.

Glovo svojim primjerom ohrabruje i druge partnere da im se pridruže u budućim aktivnostima od društvenog značaja. Istovremeno, nastavlja da ispunjava obećanje da će biti što bliže korisnicima i lokalnoj zajednici u kojoj posluju, ne samo kroz partnerstvo sa lokalnim privrednicima već i kroz društveno odgovorne aktivnosti poput ove.

Latest Posts

Raport

spot_img