NaslovnicaMODABlack Week i sniženje u Dresscode trgovinama – Posebna ponuda tokom cijele...

Black Week i sniženje u Dresscode trgovinama – Posebna ponuda tokom cijele sedmice

Dresscode, omiljeni domaći modni brend, započet će sniženje na artikle iz kolekcije za jesen – zimu, kao i na Basic kolekciju u ponedjeljak, 21. novembra! Sve do nedjelje, 27. novembra do kraja radnog vremena bit će moguće pogledati i kupiti snižene proizvode u Dresscode trgovinama u Sarajevu: u Aria Mallu i Bingo City Centru.

Aktuelna kolekcija za jesen – zimu Bold and Beautiful sadrži neizostavna poslovna muška i ženska odijela, te kapute i jakne u neutralnim, kao i u bojama i raskošnim tonovima jeseni. Kolekcija se izdvaja i po intenzivnim, entuzijastičnim bojama zahvaljujući kojima je moguće sklopiti upečatljive i stilizirane kombinacije, sada po nižim cijenama.

Modne kombinacije za predstojeći period lako je upotpuniti komadima iz Dresscode Basic kolekcije, kao što su majice, savršeno krojeni jeans, koji će biti dostupni po posebnim cijenama u trgovinama. Neizostavni su kožni dodaci i obuća, šiveni u pogonima modne divizije Prevent grupacije, a koji će također biti sniženi za vrijeme trajanja Black Weeka u Dresscode trgovinama od 21. do 27. novembra 2022.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno