Nedavno objavljeno

Portonovi: Uživajte u zimskim čarima primorskog načina života

Bliži nam se sezona praznika i baš sada je idealno vrijeme da dobro promislite gdje ćete ih provesti sa svojim najmilijima

Praznična sezona idealan je period da pobjegnete koji dan na more i upoznate se sa zimskim čarima primorskog načina života. Šum samo jednog morskog talasa bit će vam dovoljan da odvuče svakodnevne probleme daleko na pučinu kako biste se vi prepustili uživanju. Ukoliko se odlučite za ovakav bijeg od stvarnosti, Portonovi bit će savršena adresa za vas, a njihov tim postarat će se da stvorite uspomene koje ćete pamtiti cijeli život.

Naselje iz bajke

Od decembra, praznični duh okupirat će svaki kutak ovog luksuznog kompleksa u Crnoj Gori, a Portonovi će postati pravo naselje iz bajke – mjesto posebne magije u kome će zimske noći obasjati svjetla svečanih ukrasa i jedinstvene igre svjetlosti i muzike. Raznovrsni događaji za sve generacije, poput prazničnog bazara sa najboljom ponudom delikatesa i kreativnim radionicama za najmlađe, u kombinaciji sa laganim morskim povjetarcem, napravit će idiličnu atmosferu, savršenu za druženje sa najmilijim osobama.
Međutim, i kada sunce zađe, zabava se neće zaustaviti: noć će ispuniti nesvakidašnji provod u nekom od lokala duž cijele marine, uz uživanje u specijalitetima različitih internacionalnih kuhinja, aromama iz najrazličitijih krajeva svijeta, egzotičnim koktelima, šampanjcu i dobroj muzici.

Magično iskustvo

Tokom čitave godine, posjetioci iz cijelog svijeta uživaju u jedinstvenom spoju luksuza, vrhunskih nekretnina i dizajna, kao i impozantne, netaknute prirode Bokokotorskog zaliva. Kombinacija tradicionalne arhitekture i modernog mediteranskog stila građevina, ali i uske ulice kojima odiše boemski duh, bit će još čarobniji tokom praznične sezone.
Bez obzira na to da li se odlučite da dođete na produženi vikend ili na duži period, tim Portonovi rizorta postarat će se da doživite odmor iz snova. Na raspolaganju su vam rezidencije, koje variraju od jednosobnih apartmana do raskošnih vila. Dizajnirali su ih svjetski poznati arhitekti, tako da odišu vrhunskim stilom, luksuzom i komforom. Svaka ima svoj identitet, ali sve dijele suštinu Portonovog, sa dovoljno prostora za opuštanje, druženje i zabavu.
Široka lepeza usluga, koje nudi ovaj kompleks, postarat će se da nikome ni sekund ne prođe u dosadi. Za ljubitelje sporta, rekreacije i njege tijela, dostupne su vrhunske teretane, fitnes centri, teniski tereni i bazeni na otvorenom, kao i Chenot Espace Wellness centar sa stručnim osobljem koje će vam pružiti luksuzne spa tretmane. Takođe, tu je i galerija Pizana, u kojoj se redovno organizuju kulturno-umjetnička dešavanja, izložbe i performansi, te razni butici i ateljei lokalnih i svjetski poznatih dizajnera.
Bilo da ste gost u nekoj od rezidencija ili posjetilac, svečanosti u Portonovom bit će savršene za završetak ove godine i početak nove na najbolji mogući način.


Za više informacija o događajima kontaktirajte events@portonovi.com, a za specijalne ponude i rezervacije smještaja kontaktirajte
stay@portonovi.com
ili +382 67 177 444

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img