Nedavno objavljeno

Otkrijte Kolekciju Mercedes-Benz. Otkrijte parfeme Mercedes-Benz!

Mercedes-Benz oduvijek je simbol dobrog ukusa i vrhunskog kvaliteta, što se ne ogleda samo u automobilima već i u kolekciji proizvoda izvan svijeta vozila. Imate ekskluzivnu priliku da tu kolekciju doživite prezentovanu na ovaj način, po prvi put

Ono što daje unikatnost i ljepotu proizvodima koji čine Kolekciju Mercedes-Benz jeste dizajn koji prati izgled, formu i materijale, što možete iskusiti samo kada sjedite za volanom nekog Merceds-Benz modela. Torbe izrađene od originalnih materijala za sjedišta ili ručni sat s brojčanikom dizajniranim prema izgledu kontrolne table oldtimer modela pružaju savršen doživljaj ljubiteljima trokrake zvijezde.
Sve to postiglo se pažljivim biranjem partnera za svaki segment, te su putem saradnje sa prvoklasnim brendovima dobijeni proizvodi koji upotpunjuju lifestyle vozača Mercedes-Benzovih automobila, a i onih koji to nisu.

Tako su kao rezultat saradnje sa brendovima Samsonite i Bree nastali Mercedes-Benzovi koferi i ženske torbe, sunčane naočale su proizvedene uz pomoć Carl Zeissove inovativne tehnologije, dok ručne satove pokreće švicarski Ronda mehanizam.
U još jednoj oblasti se Mercedes-Benz pokazao kao inovator, a to je kozmetička industrija.
Sa potpisom francuske kuće INCC Parfums, godine 2012. lansirana je prva linija Mercedes-Benzovih mirisa, koje je kreirao čuveni parfimer Olivier Cresp. Na tom samom početku, sa notama ženskog parfema Mercedes-Benz Rose i muškog Mercedes-Benz For Men, započela je nova opijenost van uobičajene dimenzije kao što je ljepota vožnje. Tokom ove prve decenije nastala je čitava paleta različitih i prije svega jedinstvenih mirisa koji se izdvajaju po upečatljivim aromama. Bilo da ste za senzualne i smjele note ili klasično-luksuzne, u bočicama ovog brenda ćete svakako pronaći kombinaciju koja vas čini posebnim.

Kao što možete zaključiti, poput vozila, ove jedinstvene proizvode – od klasičnih i elegantnih, preko poslovnih, pa do sportskih – karakteriše spoj kvaliteta, funkcionalnosti i emocija.
Svi proizvodi su dostupni u Mercedes-Benzovom ovlaštenom salonu STARline Sarajevo, a vama ostaje samo da u ovom širokom izboru aksesoara iz Kolekcije Mercedes-Benz izaberete onaj pravi za vas i vaše najdraže.

STARline Sarajevo
Ovlašteni Mercedes-Benz partner u BiH
Osik 4
Tel: +387 33 475 570
www.starline.ba

Latest Posts

Raport

spot_img