Nedavno objavljeno

Naomi Campbell pohvalila se velikim uspjehom svoje jedinice

Iako njezino lice, kao i ime, još uvijek skriva, gotovo 13 miliona obožavatelja na Instagramu jedva je dočekalo da Naomi Campbell objavi novu fotografiju svoje 12-mjesečne kćerkice, koja je ovih dana napravila i svoje prve korak

52-godišnja ‘crna pantera’ na svom je Instagram profilu objavila jednu od rijetkih fotografija svoje 12-mjesečne kćerkice, a ovoga je puta imala i važan razlog za to. Iako Naomi Campbell još uvijek s obožavateljima nije podijelila ime svoje nasljednice, a nije joj pokazala ni lice, otkrila je da je malena napravila svoje prve korake, čvrsto držeći ponosnu majku za ruku.

‘Moja ljubav, moj otkucaj srca i njezini prvi koraci’, napisala je pored dviju fotografija Naomi Campbell koja je javnosti otkrila da je postala majka prošlog maja i to samo nekoliko sedmica nakon pojavljivanja na njujorškom Fashion Weeku, gdje nije bilo nikakvih naznaka trudničkog trbuha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Ko je biološki otac malene nije željela otkriti, baš kao što nije potvrdila kako je tačno djevojčicu dobila u 51. godini života. Otkrila je tek da malena nije usvojena, kao i da je o njezinoj želji da postane majka znao tek najuži krug ljudi.

‘Na prste jedne ruke mogu nabrojati broj ljudi koji je znao za nju. Ona je najveći blagoslov koji sam mogla dobiti i najbolja stvar koju sam ikada napravila’, priznala je nedavno.

tportal.hr
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img