Nedavno objavljeno

Spremite se za ljeto

Jeste li kupili sandale, oblikovali tricepse, obnovili garderobu? Ne? Ne paničite. Ono što vam je potrebno su brza rješenja

1. Majica koja otkriva ramena

Izvadite iz ormara onu koju ste kupili prošlog ljeta, a niste je niti obukli, jer te majice još uvijek imaju potencijal. Ovakve majice pune su elastina, što im povećava trajnost. Ogoljena ramena odlična su asocijacija na ljeto i savršen način da pokažete lijepu i njegovanu kožu. Ukoliko vam se gola ramena čine previše za klimatizirani ured, preko njih uvijek možete prebaciti lagani džemper od kašmira.

2. Zavrnite rukave…

… kao što je to nekada radila Jackie O. Ukoliko to uradite na odgovarajući način, mogli biste izgledati baš poput nje. Ako i niste tip za kaftan, većina vas ima široku opuštenu košulju koju može prilagoditi ovakvom stilu. Traper je takođe dobar, posebno svijetloplavi ili bijeli. Otkopčajte ga do visine prsne kosti, dekolte ukrasite nakitom i spremni ste za polazak. Rukave nemojte zavrtati ispod ili do lakta, već isključivo iznad, jer onda ćete dobiti taj komforni Jackie O izgled.

3. Nemojte nositi crno

Crna boja rijetko asocira na ljeto, ali ukoliko se ipak odlučite, onda je kombinirajte uz velike i upadljive naušnice. Eksperimentirajte i nemojte se za to nikome izvinjavati, jer moda je nešto s čime se treba igrati.

4. Vlastita pravila

Potrudite se da vaš izgled što više učinite ljetnim. Frizura neka bude opuštena, stavite sunčane naočale, podvrnite hlače i, ono najvažnije, zaboravite na čarape. Čak i nošenje tenisica bez čarapa je dozvoljeno, jer ste i na taj način bliže ljetu.

5. Sandale od prošlog ljeta – ne!

Imate li par gladijatorica? Mislite li da će odgovarati za sljedeće ljeto? Apsolutno ne. Isto važi i za japanke, za koje smatrate da su tako funkcionalne i neprimjetne da neće uvrijediti nikoga. Ukratko, japanke su, kažu trendovi, modno samoubistvo. Dobra vijest je da papuče nisu, te da su dostupne u gotovo svim prodavnicama obuće na svijetu. Nosite ih sa laganim kratkim hlačama ili dugim suknjama.

6. Inspiracija na internetu

Iznenadite i sami sebe: kupite suknju ispod koljena. Na internetu ćete naći najbolji izbor – s printovima, plisirane, jednobojne ili strukturirane. To je sasvim dovoljan izbor, tako da svi mogu naći upravo ono što žele.

7. Eksperimentirajte!

Majice i haljine na bretele su oličenje ljeta, lagane su i govore da se znate adekvatno odjenuti u svim godišnjim dobima. Sigurni smo da svi imate nešto slično u svojim ormarima. Ispod haljine na bretele možete nositi laganu majicu, jer ćete se osjećati komotnije, te izbjeći čest problem, a to je vidljivost grudnjaka. A one najhrabrije mogu pokušati i s kombiniranjem majica na bretele i košulja. To se zove ljetno slojevito oblačenje, koje uistinu postoji.

Latest Posts

Raport

spot_img