Nedavno objavljeno

STARline Meredes-Benz prijatelj proljetnog Sarajevo Wine Weekend-a

Proteklog vikenda, u Hotelu Bosnia, održan je sarajevski  proljetni  festival degustacije prestižnih vina BiH i regiona.

Nakon više od dvije godine pauze na velika vrata vratio  se Sarajevo Wine Festival jedan od najposjećenijih vinskih festivala u svom proljetnom izdanju, a ove godine slavio je važnost žena u vinskom svijetu.

Festival je okupio  33 vinarke iz BiH i regiona kako bi široj javnosti predstavile više od 100 različitih vinskih etiketa, kao i majstore gastronomije sa različitim delikatesama za degustaciju.

Iznimno nam je zadovoljstvo što smo dio ove manifestacije ponajviše zbog naših klijenata, jer vjerujemo da su uživali u vrhunskim vinima.Grad ponovo diše i živi nakon dvije godine pandemije i drago mi je zbog toga. Vjerujem da će posjetitelji prepoznati ovaj festival i želim mu puno uspjeha i ovogodišnjem, ali i svim budućim izdanjima, istakla je Aldina Hadžić, izvršna direktorica kompanije STARline.

 

Pažnju Sarajevo Wine Weekendu poklonio je i diplomatski kor Bosne i Hercegovine.

Zvanični dio festivala trajao je do 22:00 sata nakon čega je uslijedio Coloseum Club After Party powered by STARLine-Mercedes–Benz sa popularnim ženskim muzičkim sastavom Lezz Go.

“Saradnja sa organizatorima Sarajevo Wine Weekenda se nastavlja i ponosni smo zbog toga.  Mercedes-Benz brend je odraz kvalitete i  prestiža, kao što je i ovaj  festival, tako da je ovo pravi spoj vrhunskih i premium brendova“ – istakao je Adis Kepeš, direktor STARline-a.

Latest Posts

Raport

spot_img