NaslovnicaRaportPromoA2B Express i Bingo: strateško partnerstvo u korist klijenata

A2B Express i Bingo: strateško partnerstvo u korist klijenata

Inovativno i brzo rješenje svih logističkih izazova

 Imajući u vidu inovacijske trendove u uslugama dostave pošiljki i konstantnog rasta online prodaje, potrebe klijenata u ovoj industriji se mijenjaju iz dana u dan. U kompaniji A2B Express fokus je oduvijek bio na krajnjem korisniku, potrebama i željama klijenata, prilagođavanju promjenama na tržištu, unapređenju i inovacijama.

Osluškujući tržište, te svjesni činjenice kako dostave u tržnim centrima znaju biti izazovne, a vozači čekati u redovima i po nekoliko sati, kompanije A2B Express i Bingo d.o.o uspostavile su strateško partnerstvo u korist klijenata. Inovativna i brza rješenja logističkih izazova rezultat su ovog strateškog partnerstva.

„Kao najveći trgovački lanac u Bosni i Hercegovini, uvijek se trudimo da zadovoljimo zahtjevima naših klijenata, te da im olakšamo poslovanje. Stoga je strateško poslovanje s A2B pravi potez.  Zahvaljujući ovom partnerstvu, klijenti kompanije A2B Express brze pošte ostvaruju pravo na prioritetnu dostavu u svim našim objektima u Bosni i Hercegovini, što im omogućava brži plasman robe i značajnu uštedu vremena prilikom isporuke proizvoda u Bingo objekte.“, izjavila je Tatjana Paunoski, rukovodilac Službe trade marketinga Binga.

Proširenjem svog portfolija kompanija A2B Express još jednom je potvrdila da prati savremene tehnologije i pruža inovacije korisnicima. Skladišni prostor velikog kapaciteta, te korištenje najmodernijih tehnologija samo su neke od karakteristika ove kompanije.

„Ponosimo se činjenicom da smo ostvarili strateško partnerstvo s kompanijom Bingo d.o.o, najvećim trgovačkim lancem u Bosni i Hercegovini i tako dodatno obogatili portfolio usluga. Dodatno smo proširili skladišne kapacitete u našem distributivnom centru u Sarajevu kako bismo mogli pružiti još bolje usluge našim klijentima.  Zahvaljujući logističkoj usluzi 3PL (third party logistics) naši klijenti se mogu u potpunosti fokusirati na svoje osnovne djelatnosti, a nama prepustiti kompletnu brigu o svim logističkim izazovima. Mi se brinemo o ulazu robe u skladište, evidentiranju, skladištenju, komisioniranju, označavanju, i naravno – o distribuciji i dostavi.“  izjavio je Ermin Omeragić, general manager kompanije A2B Express d.o.o.

Kompanija Bingo davno je izašla iz okvira svoje prvobitne djelatnosti i trenutno broji skoro 200 maloprodajnih objekata, , a pored toga, u grupaciji još postoji devetnaest drugih kompanija, od čega devet fabrika.

Kompanija A2B Express posluje preko petnaest godina, te s više od 10 miliona dostavljenih pošiljki i skoro 100.000 zadovoljnih korisnika pokazatelji su profesionalnog pristupa pružanju usluga brze pošte.

Sve navedene usluge su već dostupne postojećim i budućim korisnicima A2B Express brze pošte. Za sve dodatne informacije klijenti mogu kontaktirati odjel prodaje na telefon 1300 ili putem maila info@a2b.ba.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno