Nedavno objavljeno

Prepoznatljiva frizura Anne Wintour veliki je trend sezone

Već više od tri decenije Anna Wintour uspješno drma modnom scenom na poziciji glavne urednice američkog izdanja modne biblije Vogue, a sve te godine vjerna je jednoj frizuri – oštrom bobu koji upravo ove sezone važii kao najpoželjniji

Ne postoji bolje godišnje doba od proljeća za promjenu imidža u pogledu frizure, a nalazite li se u potrazi za onom koja će vam vizualno skinuti godine, nećete pogriješiti odaberete li moćan bob kakav godinama njeguje najmoćnija žena u modnoj industriji.

Ova frizura gotovo da ne postoji bez Anne, kao ni ona bez nje. Nosi je od 14. godine života, a uz tamne sunčane naočale, glavno joj je obilježje.

Riječ je o vrsti boba koja se odnosi na ravni rez do sredine vrata i u visini brade, a koji je u nekim slučajevima blago zaobljen i lišen slojeva.

Taylor Swift / Foto: Profimedia

Prema riječima frizerskih stilista, ovaj tip bob frizure izgledat će dobro na svim tipovima lica, no potrebno je paziti da vrhovi nisu previše zaobljeni na maloj glavi. S razdjeljkom po sredini, ova frizura oblikuje lice i omekšava četvrtasti oblik čeljusti.

Na licu izduženog oblika trebao bi se izbjegavati razdjeljak po sredini i prigrliti onaj dijagonalni sa strane ili šiške. Okruglo lice najbolje će izgledati uz ravno ošišanu bob frizuru koja dužinom seže malo ispod čeljusti, popraćena razdjeljkom po sredini.

tportal.hr

Latest Posts

Raport