Nedavno objavljeno

Ulična umetnost živi noću uz Samsung i umetnika Fat Cap Spraysa

Kreativnost nakon zalaska sunca izgleda bolje nego ikad zahvaljujući Nightography funkciji  kamere Galaxy S22 Ultra

Kompanija Samsung Electronics je  najavila kampanju  “Noć u novom svjetlu”, koja daje novo značenje noćnim fotografijama. Četiri epizode koje se emituju jednom sedmično daju ekskluzivan uvid u nove umjetničke radove uličnog umjetnika i TikTok zvijezde Fat Cap Spraysa, što je prvi put moguće zahvaljujući nevjerovatno preciznim fotografijama i snimcima koje pravi  kamera modela Galaxy S22 Ultra.

Neki od njegovih kreativnih radova su prošli nezapaženo zato što nije bio u mogućnosti da dokumentuje proces stvaranja tokom noći. Nightography opcija na kameri S22 Ultra telefona vam omogućava da pravite izuzetne, jasne fotografije u skoro svim uslovima osvijetljenja. To znači da on sada može sprejom slikati umjetnička dela koja sijaju noću i konačno zabilježiti čitav proces, kao i pozitivan utjecaj koji njegova umjetnost ima na razne krajeve grada u kojem živi. Ovaj svijetleći rad za temu ima lisicu, prvo noćno stvorenje u potpuno novom načinu rada za njega:

“Dokumentovanje procesa stvaranja je za mene jednako bitan dio umjetničkog dela kao i samo djelo”, kaže Fat Cap Sprays. “Nightography funkcija kamere Galaxy S22 Ultra  telefona mi omogućava da konačno ispunim svoj san i da stvarajući djela noću slikam u mraku bez bojazni da iza toga neće ostati fotografije.”

Sloboda bilježenja zadivljujućeg sadržaja pri skoro bilo kakvom osvjetljenju je prvi put omogućila da kreativnost Fat Cap Spraysa živi i nakon što padne mrak. Ovi filmovi prikazuju nevjerovatno putovanje koje otkriva nove načine nanošenja spreja, povezivanja sa obožavaocima i čak jedinstvenog spajanja fizičkog i digitalnog svijeta umjetnosti.

Filmovi će biti emitovani svakog ponedjeljka na linku: https://www.samsung.com/ba/explore/photography/night-in-new-light/ i sastoje se od sljedećih epizoda:

1. Noć u novom svjetlu – Samsung Galaxy S22 Ultra i Fat Cap Sprays prikazuju kreativnost – kada padne mrak

2. Obožavaoci na svakom uglu – Zahvaljujući kameri Samsung Galaxy S22 Ultra telefona, ulični umjetnik Fat Cap Sprays doprijet će do obožavalaca nadaleko i naširoko

3. Od prolaznog do trajnog – Galaxy S22 Ultra će zabilježiti noćnu umjetnost u njenom najboljem svjetlu

4. Slike koje traju zauvijek – Putovanje u digitalnu inovaciju moguće je samo zahvaljujući Galaxy S22 Ultra  telefonu.

“Ulična umjetnost je savršen primjer kreativnosti koja dolazi do izražaja noću. Njen ogroman utjecaj na zajednice je u posljednje dvije godine prisutniji nego ikada ranije”, kaže Mark Noton,  direktor IM kategorije u kompaniji Samsung Electronics. ” Fat Cap Sprays svojim radovima inspiriše ljude na ulici, ali i milione ljudi online. Nightography funkcija na kameri modela Galaxy S22 Ultra mu pomaže da proširi načine, mjesta i vreme kada može da se izrazi i bilježi njegovu umjetnost kristalno jasno i kao nikada prije.”

 O modelu Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra se odlikuje S Pen olovkom i naprednim Nightography i video funkcijama, što ga čini najmoćnijim Ultra uređajem koji je Samsung ikada napravio. Omogućava vam da pravite snimke kojima nije potrebna naknadna obrada – u skoro bilo kojim uslovima osvijetljenja. Napredne Nightography funkcije koje su dostupne na svim uređajima porodice S22 vam omogućavaju da pravite čiste, jasne video snimke i prednjom i zadnjom kamerom, bez obzira da li snimate tokom dana ili tokom noći. Uz S Pen olovku, Galaxy S22 Ultra je mnogo više of telefona. Oslanja se na naslijeđe Note serije i stvara nove načine da budete kreativni i produktivni. Rezultat je mobilno iskustvo kao nikada prije.

 

Za više informacija o Galaxy S22 Ultra kliknite ovdje .

Latest Posts

Raport

spot_img