spot_img

Nedavno objavljeno

Gorenje OptiBake ugradbene pećnice su savršene za sve ljubitelje dobre hrane i zabavnih porodičnih trenutaka

Sa velikim izborom funkcija koje poboljšavaju kulinarsko iskustvo i pomažu u uštedi vremena, Gorenje OptiBake ugradbene pećnice omogućavaju odlične rezultate kuhanja i dane bez stresa.

Olakšajte pečenje sa našim novim ugradbenim pećnicama, koje su napravljene da služe kako iskusnim kuharima, tako i početnicima.

OptiBake ugradbene pećnice dolaze sa AutoBake karakteristikom, potpuno automatiziranim programima kuhanja sa 22 opsežno testirana recepta od kojih možete birati onaj koji vam se najviše dopada.  One također dolaze sa StepBake funkcijom, koja omogućava pojednostavljivanje faza pripreme jela, jer omogućava korisniku da manuelno podesi programe u tri koraka procesa pečenja.

Nove pećnice za one koji žele dosegnuti novi nivo kulinarske vještine i zadovoljstva.

Kombinacija zaobljenog oblika i dodatnog prostora će obezbijediti odlične rezultate za sve ljubitelje kuhanja kod kuće. HomeMade oblik je dizajniran sa ciljem da ravnomjerno distribuira vruć zrak kroz cijelu unutrašnjost pećnice i isporuči uvijek savršene rezultate pečenja. On također doprinosi pečenju na više nivoa uz karakteristiku Multilevel baking, karakteristiku koja omogućava pripremu i do pet posuda sa jelima istovremeno. Svi koji budu inspirisani i požele da isprobaju nove recepte, mogu isprobati SteamAssist karakteristiku, koja omogućava korisniku da ubrizga paru, kako bi se pobrinuli za savršenu hrskavu koricu.

Olakšan početak zdravijeg načina ishrane.

Dodali smo AirFry funkciju u naše OptiBake ugradbene pećnice. Ova funkcija prži hranu koristeći isključivo vruć zrak bez narušavanja okusa i teksture jela. Ovim je olakšan izbor svakome ko želi da se zdravo hrani i time doprinese svom boljem zdravlju.

Jednostavno čišćenje omogućava više vremena za zabavu.

Želimo da naši korisnici uživaju u svom slobodnom vremenu, da ga provode sa svojim članovima porodice ili da uživaju u svojim hobijima, i iz tog razloga mogu da biraju samočisteće karakteristike koje najbolje odgovaraju njihovim potrebama prilikom odabira svoje OptiBake ugradbene pećnice. PyroClean je najefikasniji način da se očisti pećnica sa ekstremno visokom temperaturom koja spaljuje ostatke hrane. CataClean je odličan način da sačuvate čistoću pećnice, jer poklopac ventilatora apsorbuje svu masnoću i zaprljanja tokom procesa kuhanja.

AquaClean nudi odličnu pomoć u čišćenju pećnice. Sve što je potrebno je da naspete vodu u posudu za pečenje i upalite program kako biste omekšali zaprljanja kako biste ih mogli jednostavno obrisati.

Ponosni smo što vam možemo prezentovati OptiBake ugradbene pećnice koje će donijeti mnogo radosnih porodičnih trenutaka svakome ko smatra da zaslužuje kvalitet i zabavu. O našim izvrsnim novim pećnicama, možete potražiti više informacija na ba.gorenje.com.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img