Nedavno objavljeno

SVI NA SKIJANJE: Počinje Otvoreno prvenstvo SKIIKS

Skijaški klub “SKIIKS” ponosno najavljuje svoju trku koja će se održati 12. februara na Bjelašnici  

Sezona skijanja uveliko je počela, a za ljubitelje takmičenja nižu se i trke, kako za djecu, čiji se uspjesi bilježe bodovima u Kupu BiH, tako i za odrasle, koji svojim učešćem nastoje podržati sport koji vole.

I ove godine, Skijaški klub  “SKIIKS” ponosno najavljuje svoju trku – Otvoreno prvenstvo SKIIKS  za kategorije U8, U10, U12, U14 i U16.

U večernjim satima bit će upriličena i SKIIKS VIP revijalna trka za prijatelje kluba i goste, koji će kroz druženje i skijanje promovirati sport, olimpijsku ljepoticu Bjelašnicu i grad Sarajevo sa svim svojim mnogobrojnim potencijalima.

Događaj je zakazan za 12. februar 2022. na Bjelašnici ujutro od 09:00 do večeri, a čitava organizacija bit će prilagođena epidemiološkoj situaciji i u skladu sa odlukama kriznog štaba.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje skijanja, zdravog života i dobre zabave u planinskom ambijentu da podrže skijaše i posjete Bjelašnicu!

Posebna zahvala se upućuje generalnim sponzorima, a to su NLB Banka i Visit Sarajevo, te svim ostalim sponzorima i prijateljima koji su podržali ovaj event: Atomic, NATUZZI, Event Tim, MUJKANOVIĆ Zubotehnički Laboratorij, Teknoxgroup CAT, Alpina, Telemach, Sante, Sante GO ON!, STEP d.d. Sarajevo, SYS Company, R&S, Triglav osiguranje, Sunnyland, Domestic, EDGE Real Estate Services, Jami, Restoran Benetton, Only VIP, Hyundai, Skijaški savez BiH, Opština Novi Grad Sarajevo, MIBO Komunikacije, BIZON.MEDIA, kao i cijenjenim medijskim partnerima: BHRT, RSG radio, Antena, Radio Mix, Ski.ba, Gracija i BH Sport Life.

Skijaški klub “SKIIKS” je neprofitno sportsko udruženje nastalo iz ideje popularizacije skijaškog sporta među mladima, kao i promocije pozitivnih društvenih vrijednosti uopšte. Cilj udruženja je da doprinese boljem i zdravijem društvu u Bosni i Hercegovini. Članovi kluba obiluju prethodnim iskustvom i rezultatima koje su ostvarili kroz višegodišnje predano treniranje i rad na različitim projektima.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img