Nedavno objavljeno

“Una, due, tre” od 7. februara radnim danima u 19.30h samo na UNA televiziji

Gledaoci UNA televizije od ponedjeljka 7. februara uživat će u zabavnom šou programu “Una, due, tre” svakog radnog dana od 19.30 časova. Dinamična, ali i opuštena, ova kolažna emisija sigurno će postati sastavni dio naših domova i najdraži porodični šou.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih televizijskih urednika i voditelja sa dugogodišnjim iskustvom u emisijama zabavnog karaktera, Daniel Delale, naći će se na čelu ovog projekta kao glavni urednik, ali i kao urednik zabavnog programa UNA televizije. “Ovaj regionalni rad i upoznavanje kolega iz čitave bivše Jugoslavije me posebno raduje na UNA TV, kao i podizanje zabavnih dnevnih formata u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Procesi su intenzivni, ali televiziju ili voliš ili ne voliš”, iskren je Delale i dodaje: “Šou “Una, due, tre” će svakog dana na vaše ekrane donositi zabavne priče, drugačije pristupe, nekonvencionalne perspektive i puno zabave. Ne želimo da se utopimo u masi istih emisija. Snimamo, montiramo, voditelji su spremni, uvežbavaju se posljednji segmenti najava i radujemo se našim gledaocima, koji će uz se uz nas smijati, saznati sve o poznatim licima, ali ponekad ćemo vas i šokirati, jer – sve je to za ljude.”

Daniel Delale

Lijepa i multitalentovana Anja Mit ovog puta predstavit će nam se u ulozi voditeljke: “Una, due, tre će biti nesvakidašnja, informativna, zabavna emisija, koja će ne samo popraviti dan gledaocima i naučiti ih nešto novo, već će ih natjerati i da se zamisle i sagledaju stvari iz druge perspektive.”

Emisija će obilovati interesantnim rubrikama, prilozima i zanimljivim momentima u studiju. Aktuelni dnevni događaji i teme sa društvene, kulturne ali i estradne scene, okosnica su magazina “Una, due, tre”. Intervjui sa domaćim i svjetskim zvijezdama, modni trijumfi i promašaji, zanimljivi skečevi, neobične priče svakodnevni su segmenti ovog šoua.

Dok će na nedjeljnom nivou biti i nekoliko sjajnih rubrika. Pratit ćemo priče o istinskim herojima – ljudima koji su se izborili sa opakom bolešću, vatrogascima koji svakodnevno spašavaju naše sugrađane, učenicima koji osvajaju nagrade na velikim svjetskim takmičenjima, i slično. U segmentu “Mezeting” mladi kulinarski eksperti organizovat će večeru gdje će ugošćavati ljude sa različitim tendencijama prema hrani i razgovarati o njihovim izborima. U rubrici “Lica s naslovnica” rekonstruisat ćemo put jedne javne ličnosti od trenutka kada je kročila na scenu do danas. Opšte je poznato da je u zdravom tijelu, zdrav duh, pa u to ime kroz rubriku “Bilderi(ce) i debilderi(ce)” gledaoci će imati priliku da vježbaju sa profesionalnim trenerima na malo neobičniji način.

Udobno se smjestite u toplini doma, i u krugu porodice uživajte u vrhunskoj zabavi na UNI.

 

Latest Posts

Raport